Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férjem nem sokat foglalkozik...

Férjem nem sokat foglalkozik a 2 éves gyerekünkkel. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Beszéltem már vele, egy ideig változott a dolog, idővel meg minden újra a régi. Este kb. egy órát látja hazaérkezés és gyerek altatása között. Sosem fürdeti, nem játszik vele. Férjem egy intelligens, normalis ember, szóval nem értem az okát. Már mondtam neki, hogy fontos az apa-fia kapcsolat is. Hagyjam el csak emiatt? Gyereknek mi a jobb szerintetek? Nem törödő apával vagy inkább apa nélkül felnőni?
2019. márc. 31. 20:19
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Egyébként undorító egy-két hozzászólás, amiben feltételezik a nőről, hogy kihisztizte a gyereket. Érdekes, hogy ha már ez felmerül a nőkről, akkor a férfiakról az miért nem, hogy csak megcsinálni tudta, de ennyi, miért nem?
2019. ápr. 2. 13:23
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

"nem tud mit kezdeni vele"

Lehet mit kezdeni már egy pár hónapossal is. Odatolod elé a plüss cicát, mondod, hogy "cica". Nevet. Megint odatolod, mondod, hogy "cica". Megint nevet. Harmadszorra lehet, hogy nem nevet, akkor a nyuszit tolod oda azzal, hogy "nyuszi". Ha rossz kedve van és sír, akkor ringatod. Ha fél órán át, akkor fél órán át. Ha háromnegyed órán át, akkor háromnegyed órán át. Ha bepisil, átpelenkázod. Megint odarakod elé a nyuszit, mondod, hogy "nyuszi". Megint nevet. Ha megunja, odarakod a cicát, mondod, hogy "cica".

Szerinted egy nőnek ez olyan ku*va szórakoztató egész nap? Szerinted egy nő nem nyomogatná inkább a fortnite-ot a mobilján, vagy olvasna valamit, vagy nézne egy dokumentumfilmet? Ő is megteheti, hogy közli, hogy "nem tudok mit kezdeni vele", vagy az főbenjáró bűn lenne?

2019. ápr. 3. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!