Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férjem nem sokat foglalkozik...

Férjem nem sokat foglalkozik a 2 éves gyerekünkkel. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Beszéltem már vele, egy ideig változott a dolog, idővel meg minden újra a régi. Este kb. egy órát látja hazaérkezés és gyerek altatása között. Sosem fürdeti, nem játszik vele. Férjem egy intelligens, normalis ember, szóval nem értem az okát. Már mondtam neki, hogy fontos az apa-fia kapcsolat is. Hagyjam el csak emiatt? Gyereknek mi a jobb szerintetek? Nem törödő apával vagy inkább apa nélkül felnőni?
2019. márc. 31. 20:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
92%

69% milyen igazság? Barátnőméknél is a férj akarta jobban a gyereket, és alig foglalkozik vele...rokonnál dettó. Nálunk is élettársam szeretne már gyereket, szerintem meg még nem áll készen rá, meg én sem.

Érdekes, ha egy nő meg itt arról ír, hogy nem szeretne gyereket, férfi válaszolók kezdik el szidni. Tehát ez a csak a nők akarnak hisztiznek ki gyereket marhára nem igaz.

Sógorom igazi macsó, mégis fürdeti, foglalkozik a kislányával, játszik vele, imádja.

2019. márc. 31. 23:27
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,ugyan ebbe vagyok.Tegnap volt az a pont amikor újból kifakadtam hogy miért van az hogy ő nem bír velük lenni,foglalkozni,mindkét gyerekünk fiú.De en velem szerelik a biciklijuket en megyek ki velük focizni a pályára.Régen ugyan ezt mondta mert kicsik es nemtud velük mit kezdeni de ha nagyobbak lesznek akkor másabb lesz..viszi őket magával szerelnek minden fius dolgot együtt fognak csinálni.Már 9 es 5 évesek a fiúk..meg annyit sincs velük mint régen..azt is megmondtam hogy az anyagiakon kívül ő semmit nemtesz ebbe a kapcsolatba.Meg hogy sokkal lehet másabb egy egyedülálló anyának lenni mert úgyis mindent en csinálok.

Szerintem amelyik pasinak nincs meg a törődés kötődés már a gyerek kiskoraban akkor ott később sem lesz meg,sőt az en nagyobb fiam már inkább nem mondd semmit az apjának,amikor szeretett volna régen akkor nem figyelt rá nem volt ott.Érzi ezt ő is

2019. ápr. 1. 09:16
 23/32 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom, én sem gondolom, hogy később ki fog alakulni egy normális kötődés, ha ez már a kezdetektől nincs meg. Nem hiszem, hogy normális dolog, hogy sz*runk a gyerekre, csináljon mindent az asszony.

Pedig annyira várta ő is, izgatott volt.

Szoktam ketten hagyni őket, amikor dolgom van, de rossz nézni, hogy a gyerek játszogat egyedül, ő meg a telefonját nyomogatja.

Megvagyunk, de ez lassan, de mérgezi a kapcsolatot.

2019. ápr. 1. 10:47
 24/32 anonim ***** válasza:

Különböznek az emberek. Van aki szeret a gyerekkel foglalkozni van aki nem.

Régebben mikor kicsik voltak én fürdettem minden este a gyerekeket. Úgy hogy napi 10-11-12 órát dolgoztam és hulla fáradt voltam. Este én altattam, meséltem nekik. Közben nem egyszer ott aludtam el mellettük a fáradság miatt. Tehát ez nem lenne mentség a párod részéről. Hétvégén ha épp nem dolgoztam akkor elvittem őket játszótérre, vagy sétálni. Anyjuk nem nagyon jött velünk.

Szóval egy férfi ha akar tud időt tölteni a gyerekeivel. Azóta mi elváltunk, jelenleg több órát utazom hogy lássam a gyerekeim, és foglalkozzak velük, mert jól esik, szeretem!

A párod szimplán nem ilyen. Nem ő az egyetlen...

F36

2019. ápr. 1. 14:06
 25/32 anonim ***** válasza:
91%
Azért jó tudni, hogy egyesek szerint ennyire normális, ha valaki csak a 2-3 éves gyerekkel tud mit kezdeni. Én nőként vagyok így, remélem, én is ugyanennyi megértést kapnék, ha inkább a párom foglalkozna a gyerekemmel...
2019. ápr. 1. 14:48
 26/32 anonim ***** válasza:
85%

"Szoktam ketten hagyni őket, amikor dolgom van, de rossz nézni, hogy a gyerek játszogat egyedül, ő meg a telefonját nyomogatja."

Na, ez az!

El kellene venni tőle a telót, meg kikapcsolni a számítógépet és tessék a gyerekkel foglalkozni LIVE!

Ez a baj a mai világgal, hogy miközben a facén azt lesi mindenki, hogy mit csinál a szomszéd, addig a saját gyereke ott pusztul meg a háta mögött.

Hát úgy látszik, ilyenek a mai "intelligens, normális emberek"....

De hát valakinek hiába beszél az ember, meg sem hallja - ő már egy virtuális világban él.

EMBEREK, ÉBRESZTŐŐŐ!!!

2019. ápr. 1. 14:51
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem ezt, hogy nem tud játszani egy 2 évessel.Az én férjem már pici koruktól játszott a 3 gyerekkel.Koruknak megfelelően.

Ültetheti a nyakába és szaladgál vele, fociznak együtt, bújócskáznak, stb.Rengeteg mindent lehetne.

Szerintem itt inkább az a baj, hogy túl intelligens, túl komoly ember, aki nem süllyed ilyen gyerekes szintre.Látja magát ilyen helyzetben, és szégyelli.Gyerekesnek, nőiesnek látja.Bugyutának.

Játsszatok hárman együtt! Ne azt várd el tőle, hogy csak ő játsszon a gyerekkel, mert azt látod hogy nincs hozzá ötlete.

Te találj ki játékokat, és vond bele!Szervezz programokat,menjetek hétvégén rendezvényekre, ami jó gyereknek is, kirándulni, stb.Ezekből nem tudja kivonni magát.Lehet hogy este már annyira fáradt, hogy nincs kedve semmihez.Ha lehet, ne dolgozzon annyit.

2019. ápr. 1. 15:22
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"túl intelligens"

Úgy érted "túl intelligens", idézőjelben. Mert nem, az egyáltalán nem vall intelligenciára, ha nem tud úgy viszonyulni mindenkihez - beleértve a kétéves gyerekét is -, ahogy elvárható lenne.

2019. ápr. 1. 18:35
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem tud mit kezdeni még vele. Elhagyni ezért? Az sokkal jobb, hogy valami jöttment vadidegen neveli a gyereket nem az apja? Lehet1-2 év és viszi ficizni.
2019. ápr. 1. 22:07
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Jajj szegény-szegény, ártatlan férfiak nem tudnak mit kezdeni a SAJÁT gyerekükkel... Mégis miféle idióta, ostoba “kifogás” ez?? De igen is tudna mit kezdeni vele, ha akarna! De egyszerűbb azt a k*urva telefont nyomkodni meg a gépet és ráfogni arra, hogy Huu de fáradt vagyok. Ennyi erővel a nők is mondhatnák, hogy hát én nem tudok mit kezdeni vele, csinálja a pasi, csak a különbség annyi, hogy amíg egy férfit sajnálni kell, ha foglalkoznia kell a tulajdon gyerekével, addig egy anyát mindennek lehordanak, ha nem ugrál a gyerek körül. Igen, ezért simán elhagynám én is a férjem. Akarna a franc egy olyan férfival lenni, aki tojik a közös gyerekünkre és sokszori kérésre sem méltóztat ezen változtatni. Épp annyira az ő gyereke is, mint az enyém, nehogy már derogaljon foglalkozni vele!!
2019. ápr. 1. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!