Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mit tegyek. Hogy...

Nem tudom mit tegyek. Hogy csináljam, hogy senkit ne bántsak meg?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. A szüleim elváltak. Úgy alakult, hogy egy napon lesz apám esküvője és az anyai oldali unokatesóm ballagása. Anyám mindig mellettem állt apám viszont már kevésbé. Döntenem kell, hogy melyik eseményre menjek el, de mindegy hogyan döntök valamelyik oldalról botrány lesz. Mit tegyek?
2019. márc. 30. 22:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Menj el a ballagásra, az kb 1 óra, utána az esküvőre, az tovább tart, tudsz gratulálni később is, feltéve ha meg vagy hívva a lakomára is.
2019. márc. 31. 07:53
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

"Anyám mindig mellettem állt apám viszont már kevésbé."

Ez nem tudom mit jelenthet, de szerintem nem ok arra, hogy apukád esküvőjét kihagyd. Biztosan fontos vagy neki és számít rád, ahogy előttem is írta valaki, az unokatesódnak küldj egy csokrot a nevedben.

2019. márc. 31. 07:58
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Te melyikre mennél szívesebben?
2019. márc. 31. 09:34
 14/17 anonim ***** válasza:
16%
Én az esküvőre mennék, az fontosabb esemény is, mint egy ballagás, másrészt ehetsz ingyen kajákat, sütiket.
2019. márc. 31. 12:12
 15/17 anonim ***** válasza:
40%

Érdekes az unokatesódról nem írtál semmit, úgy jön le anyukádnak fontos hogy elmenj-egy vadidegen ballagására, ahova meghívtak, mert úgy illik meg eggyel több embertől kap pénzt a ballagó? Anyukádnak meg fontos ott zizegni...

Apád legalább az apád, akivel ha nem is jó de legalább van valamilyen kapcsolatod.

Vagy egyikre se mennék vagy az esküvőre.

2019. márc. 31. 12:54
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

Hànykor lesz a két esemèny?

Csak mert mifelénk bàrmilyen ballagàs mindig délelőtt van 9-10 óra körül, esküvő pedig délután 2-4 óra körül (mármint a szertartás, utána pedig ugye a lagzi).

Tehàt èn azt tennèm, hogy elmennék délelött a ballagásra (ha az időbe belefér, maradnèk az ebédre is), majd utána mennèk az esküvőre.

2019. márc. 31. 15:47
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
A helyedben az apád esküvőjére mennék inkább. Az unokatesónak elmondanám hogy lagziba megyek és bocsi. Bármennyire is nem volt szoros a kapcsolatotok szerintem egy apa fontosabb, mint egy unokatesó.
2019. márc. 31. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!