Hogy csináljam, hogy a mostoha anyámmal jó legyen?
Figyelt kérdés
4 éve lakom itt a suli miatt, a szüleim.azeért váltak el mert ez a nő bejött a képbe. Isten bizony, semmi bajom nem lenne ha normálisan viselkedne. Nem szereti ha segítek takarítani vele de elvárja. Soha semmit nem mondana, hogy csináljak de ha nem teszem látom,hogy rám sem néz. Ha elmegy.vásárolni és én elpakolnám a dolgokat szinte hisztizik, hogy ő tudja hova kell (18 éves vagyok, hova kell tenni a tejet meg a kenyeret?). Vigyázok a két éves testvéremre amikor dolgozik és a házimunkát is elvégzem. A tegnap felporszívoztam s feltöröltem ő ma, vasárnap újra megtette. Ugyanez volt amikor szült, mindent kitakarítottam majd amikor hazajött nagy tejlázba elkezdett ablakot mosni, amit már megtettem. Van, hogy normálisan viselkedik és akkor minden jó. De mi a hibám szerintetek?2017. jan. 8. 11:19
1/3 anonim válasza:
Neked semmi. Ő a torony hibás. Ha ennyire nem tetszik neki a segítséged, akkor ne csinálj semmit inkább.
2/3 anonim válasza:
Nem akarod őt megkérdezni hogy miért csinálja ezt? Hidd el, jobban tudja mint itt bármelyik válaszoló.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, mert úgyis azt mondaná, hogy neki semmi baja. Most lementem s azt mondja apu "na sajnos ennyit tartott a tegnapi takarításod" s erre a nő "hát a tegnap úgy pizzáztunk, hogy minden tiszta szemét, hagyjam úgy?"
2017. jan. 8. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!