Mire véljem ezt a reakciót, mégis?
Nem lakok otthon már közel 6 éve, a húgom még igen.
Anyuval heti 1-3 alkalommal beszélünk telefonon, mikor hogy. Érdekli, mi van velem, ő is szokott keresni.
Persze van, hogy csak egy apróság miatt hívok negyed percre. Eddig sose mondta, ne tegyem.
Tegnap minden rendben volt.
Ma tényleg nem akartam zavarni, csak lett volna egy gyors kérdésem, amit nem tudok mástól megkérdezni. Egy igen vagy egy nem elég lett volna rá. (Nem komoly, főzéssel kapcs)
Húgom vette fel, és kb beleordít a telefonba, hogy "Mi van má?! Nem ér rá!"
Már ez sokkolt kicsit, nálunk ez a hangnem nem szokás, maximum apámtól, de vele nem hiába nem beszélek.
Mondtam, nem akarok zavarni, csak egy pillanatra, anyutól akarok kérdezni valamit. Erre folytatja, hogy "Nem érted, hogy azt mondtam, hogy nem ér rá?!
Én: "Történt valami, vagy mi baj van?"
ő: "Felfogod?! Nincs itt"
Közben hallom anyu hangját a háttérben, hogy húg tegye le. Tehát nagyon is otthon volt.
Ekkor már tényleg nem értem, mi van, mire még utoljára húg beleordít, hogy "Azt mondtam, nincs itt, nem ér rá!"
Majd levágja a telefont.
Azóta itt ülök leforrázva.
Tudom, hogy ha esetleg visszahívnak, fel kell vennem, mert úgy illik, de semmi kedvem ezek után egyikükhöz sem ma már.
Szerintem beszéld meg a hugoddal,hogy legközelebb,ilyen hangnemet ne engedjen meg magának!
Vagy írd meg neki,akár most is,hogy a multkorival nagyon megbántott.
Anyaddal is beszéld meg ezt,kérdezz rá!ne örlődj magadban,hogy valyon mi történt,mert csak haragudni fogsz rájuk.
Vagy kérdezd meg anyádat,hogy zavarja e ha haromszor hivod egy héten.
Te leszel a buta ha nem kérdel semmit.
Ne engedd senkinek ezt a hangnemet!
#12 vagyok.Bocsi most olvasom ma történt.
Mielobb kérdezz ra,nehogy azt mondjak nem rémlik...
Megértem, hogy rosszul esett. és szerintem teljesen hasonlóan gondolkodunk, ez egy indokolatlan, agresszív válasz volt... valamiből kihagytak, nem magyarázták el, pedig jól esett volna. Sajnálom.
De valóban ne írd le a kapcsolatot egy rossz helyzet miatt.
Egy mondat miatt ne dobj ki egy egész családot:)
Anyuddal nyilván meg tudod beszélni, és talán Hugoddal is.
Próbáld meg túltenni magad ezen az egyszeri eseten és a sok kedves beszélgetésre gondolni.
Gondolom Te se szeretnéd, ha valaki egy rossz pillanatodért és türelmetlenkedésért már örökre kerülne:)
Az emberek tökéletlenek:)
Ha foglaltad a vonalat akkor miért nem mondta azt hogy: Bocsi xy fontos hívást várok visszahívlak, ne haragudj!
És ennyi. Vagy ez csak nekem fura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!