Miért aggódik anyám a kutyám miatt, amikor nem is nála van, lehet mégis kedveli a mostohaanyám?
Anyám, amióta tudja, hogy kistesóm születik apai részről csak azt bírja mondani, hogy a kutyámat ki fogják tenni. Többször kérdezte, tudom-e, hogy amikor megszületik a kisbaba, akkor nem maradhat a kutyám a lakásban. Eddig nem érdekelte se a kutya, se a kisbaba születése. Azt tudom apám új nőjét nem bírja, de már rég elváltak és apámnak voltak más női is.
Miért jön most folyton a kutyámmal?
Ebben az esetben sajnos tényleg az lehet, hogy anyukád megpróbál téged eltávolítani, elvadítania az édesapádtól és annak barátnőjétől, mert érzi, hogy szereted őket.
A legtisztább az lenne, ha megkérdeznéd édesapádat, hogy mik lesznek a változások a kicsi születése után. Esetleg külön a kutyára is rákérdezhetsz de első körben inkább ne mondd nekik, hogy anyukád ezzel piszkál, felesleges lenne csatározást kirobbantani.
Nekem például a gyerekek születése előtt is voltak kutyáim és macskáim, mindig tisztán voltak tartva, oltásokkal és minden egyébbel is ellátva, eszembe nem jutott volna kitenni őket csak mert gyermekem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!