Normális, ha anyu azért veszekszik velem, mert éhes
vagyok?
Figyelt kérdés
Az a baja, hogy mikor hazamegyek az iskolából, ahol egy szendvicset eszek, éhes vagyok és elvárom, hogy legyen kaja. Ez normális? Na este elmondott mindennek, mert vacsorázni is akartam, mivelhogy ebédet se volt hajlandó csinálni.
Kérdező bedobott egy kérdést aminek annyi minden lehet a hátterében hogy hihetetlen és senki nem lát bele az életükbe. A válaszolók mind elképzelnek 1 bizonyos helyzetet (anyuka szemét v gyerek követelőző) és az alapján jól elveszekednek egymással. XD
Kérdező közben röhög a markába
2019. márc. 29. 07:59
32/66 anonim válasza:
Szerintem a kérdező egy gyerek, aki lefekvés előtt kiírta, reggel felkellt és elment iskolába. 3-4nél előbb szerintem senki ne várjon választ.
Bár az is egy opció, hogy a korábbi válaszok között már megtalálta a megfelelőt🤷🏻♀️
2019. márc. 29. 08:28
33/66 anonim válasza:
Tipikus troll lol.
2019. márc. 29. 08:32
34/66 anonim válasza:
Második oldal első válaszában már rávilágítottam erre. De csak jött még 2 oldal válasz. Miért nem hagyjátok az ilyet?
2019. márc. 29. 09:22
35/66 anonim válasza:
(Érdekes oldal ez. Ha valaki kiír egy kérdést, és nem reagál a válaszokra, akkor egyből letrollozzák. Miközben van egy olyan dolog, aminek az a neve, hogy: ÉLET. Azaz nem mindenki ül napi 24 órában a gép előtt/telefonnal a kezében, mert van más dolga is.)
2019. márc. 29. 09:28
36/66 anonim válasza:
"Van olyan szülő is, aki a huszonéves gyerekének főz, akkor is, ha már ő meg tudja magának csinálni, és el sem várja, nem is kéri rá. Tudjátok mi ennek a neve? Gondoskodás..."
Ennek semmi köze gondoskodáshoz. Ez egy elrontott, elkényeztetett, kinyalt fenekű életképtelen huszonéves gyerek és egy agymosott szülő.
2019. márc. 29. 10:23
37/66 anonim válasza:
Kérdező, ha van miből, akkor főzz magadnak, ha nincs, akkor vegyél és úgy főzz magadnak. Ennyi.
2019. márc. 29. 10:25
38/66 anonim válasza:
A kérdező ISKOLÁS nagyeszűek! Tegnap este akármiért is, de már biztos nem tudott visszajönni, most pedig iskolában van. Nem mindenki ül egész nap a gyakorikérdések előtt! Menjetek inkább főzni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!