Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, ha anyu azért...

Normális, ha anyu azért veszekszik velem, mert éhes vagyok?

Figyelt kérdés
Az a baja, hogy mikor hazamegyek az iskolából, ahol egy szendvicset eszek, éhes vagyok és elvárom, hogy legyen kaja. Ez normális? Na este elmondott mindennek, mert vacsorázni is akartam, mivelhogy ebédet se volt hajlandó csinálni.
2019. márc. 28. 20:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
56%
Bírom, mikor ezek az elkényeztetett kis köcsögök ideokádnak egy "szidjuk a szemét családomat" kérdést és utána b*sznak válaszolni, vagy jobban leírni a helyzetet.
2019. márc. 28. 21:46
 12/66 anonim ***** válasza:
36%

Nem azt írta, hogy nincs alapanyag.

Én 14 évesen már az egész családra főztem hétvégente, hogy anyu pihenjen.

Ezek a kölykök meg azt hiszik, hogy egyet finganak és ugrani is kell a szülőknek. Persze, hogy ideges anyud, gondolom megunja az állandó gürizést. Egyé hideget..szendvicset ne vele csináltass, az még 10 évestől is gáz.

2019. márc. 28. 21:47
 13/66 anonim ***** válasza:
91%

Kíváncsi lennék, hogy a sok válaszoló, aki szerint gáz, ha egy gyerek elvárja, hogy legyen otthon ebéd, vagy hogy egy 14-15 évesnek már kéne főznie, ők mégis milyen családban nőttek fel?

Nálunk mindig volt főtt kaja, mert anyám, ahogy egy normális anya, mindig főzött. Mindenki más időben ért haza a suliból, munkahelyről, de soha, senki nem éhezett. Annyi dolgunk, volt, hogy kivegyük a hűtőből, és megmelegítsük. Mi pedig hétvégén, vagy ha nem volt tanulnivaló, akkor hét közben is bármikor kivettük a részünket a házimunkából. Az egyik gyerek felporszívózott, a másik felmosott, a harmadik pedig kiteregette a ruhákat, vagy éppen összehajtogatta a szárítóról, és mindenkinek bevitte a szobájába, meg ilyesmik. Így anyánk nyugodtan tudott főzőcskézni meló után is. Szerintem ez lenne a normális mindenhol. Ahol pedig az anya otthon van, ott ez a minimum!

Aki szerint pedig egy iskolás gyereknek főznie kellene, az teljesen normális? Hazaér a suliból du. 3-4-5 órakor, lenne még házi feladata, tanulnia kell másnapra, de közben még főzzön is?

Akkor szerintetek mi egy "normális" anyának a dolga? agy úgy gondoljátok, hogy a főzés is rabszolgamunka, vagy mi a szar?

2019. márc. 28. 21:50
 14/66 anonim ***** válasza:
91%
13-asnak teljesen igaza van. Szerintem az lehet a probléma hogy bunkó stílusban szóltál anyukadhoz. Próbáld meg kedvesebben kérni, és lehetőleg jó időpontban. :)
2019. márc. 28. 21:54
 15/66 anonim válasza:
33%

Elvárod?!?!?

Tök jogos az elvárásod, hiszen fáradtan hazamész a fizikai munkából, te vagy a kenyérkereső, így aztán jogos elvárásokat támasztasz.

LOL

2019. márc. 28. 21:59
 16/66 anonim ***** válasza:
23%

13 azt írta, hogy a gyerek fáradtan jön haza a suliból...

miért, anyuka talán évi 365 napot pihizik? gondolom, hogy NEM.

A munka keményebb mint a suli.

Nekem még kicsik a gyerekeim, így alap, hogy főzuk rájuk, de nagyobb korukban 100%, hogy nem lesznek ilyen kis önállótlan kamaszok. Ha nem lesz kedvük hozzá, majd a korgó poci ráveszi őket(:

Normális családban nőttem fel, köszi a feltételezést, szerettük és tiszteltük egymást mindig, így mindenben osztoztunk, a munkában is. Nem anyám volt az egyes számu szolga.

12-.es voltam

2019. márc. 28. 22:03
 17/66 anonim ***** válasza:
86%
Nem azert, de ha az anyuka egesz nap otthon van (marpedig az ebedes reszbol ez jon le) akkor elvarhato hogy fozzon.
2019. márc. 28. 22:06
 18/66 anonim ***** válasza:
84%
Arról azért vitatkozhatnánk, hogy a suli vagy a munka-e a keményebb.
2019. márc. 28. 22:17
 19/66 anonim ***** válasza:
57%
Maradjunk a témán.. miért nem főz?
2019. márc. 28. 22:20
 20/66 anonim ***** válasza:
89%
Miért szidjátok a kérdezőt? Az anyja majd mondja neki, ha valamiért nem tud főzni és máshogy kéne megoldani. Vagy megtanítja főzni. Ne ti akarjátok rávenni, hogy mit csináljon. Otthon kéne megbeszélniük.
2019. márc. 28. 22:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!