Normális, ha anyu azért veszekszik velem, mert éhes vagyok?
Nem azt írta, hogy nincs alapanyag.
Én 14 évesen már az egész családra főztem hétvégente, hogy anyu pihenjen.
Ezek a kölykök meg azt hiszik, hogy egyet finganak és ugrani is kell a szülőknek. Persze, hogy ideges anyud, gondolom megunja az állandó gürizést. Egyé hideget..szendvicset ne vele csináltass, az még 10 évestől is gáz.
Kíváncsi lennék, hogy a sok válaszoló, aki szerint gáz, ha egy gyerek elvárja, hogy legyen otthon ebéd, vagy hogy egy 14-15 évesnek már kéne főznie, ők mégis milyen családban nőttek fel?
Nálunk mindig volt főtt kaja, mert anyám, ahogy egy normális anya, mindig főzött. Mindenki más időben ért haza a suliból, munkahelyről, de soha, senki nem éhezett. Annyi dolgunk, volt, hogy kivegyük a hűtőből, és megmelegítsük. Mi pedig hétvégén, vagy ha nem volt tanulnivaló, akkor hét közben is bármikor kivettük a részünket a házimunkából. Az egyik gyerek felporszívózott, a másik felmosott, a harmadik pedig kiteregette a ruhákat, vagy éppen összehajtogatta a szárítóról, és mindenkinek bevitte a szobájába, meg ilyesmik. Így anyánk nyugodtan tudott főzőcskézni meló után is. Szerintem ez lenne a normális mindenhol. Ahol pedig az anya otthon van, ott ez a minimum!
Aki szerint pedig egy iskolás gyereknek főznie kellene, az teljesen normális? Hazaér a suliból du. 3-4-5 órakor, lenne még házi feladata, tanulnia kell másnapra, de közben még főzzön is?
Akkor szerintetek mi egy "normális" anyának a dolga? agy úgy gondoljátok, hogy a főzés is rabszolgamunka, vagy mi a szar?
Elvárod?!?!?
Tök jogos az elvárásod, hiszen fáradtan hazamész a fizikai munkából, te vagy a kenyérkereső, így aztán jogos elvárásokat támasztasz.
LOL
13 azt írta, hogy a gyerek fáradtan jön haza a suliból...
miért, anyuka talán évi 365 napot pihizik? gondolom, hogy NEM.
A munka keményebb mint a suli.
Nekem még kicsik a gyerekeim, így alap, hogy főzuk rájuk, de nagyobb korukban 100%, hogy nem lesznek ilyen kis önállótlan kamaszok. Ha nem lesz kedvük hozzá, majd a korgó poci ráveszi őket(:
Normális családban nőttem fel, köszi a feltételezést, szerettük és tiszteltük egymást mindig, így mindenben osztoztunk, a munkában is. Nem anyám volt az egyes számu szolga.
12-.es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!