Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert van az, hogy a szulo...

Miert van az, hogy a szulo leszarja a gyereket ha lesz egy parkapcsolata?

Figyelt kérdés

Felreertes ne essek, mindenkinek meg van a sajat elete csak nem ertem, hogy peldaul az en edesanyam miert szarik a fejemre amiota van egy parkapcsolata+most fog nyitni egy ruhauzletet.

Regen mindig tartottunk csajos napokat, telefonaltunk, irtunk egymasnak manapsag pedig mar meg sem nezi ha irok neki.

Parom edesapja detto. Amig egyedul volt csomo kozos programunk volt(harman), minden nap tobbszor beszeltek telefonon a parommal(ritka jo kapcsolatuk volt) de amiota talalt maganak egy not azota alig beszelnek. Parom keresi, hivja, ir neki, semmi valasz napokig. O soha nem er ra semmire de masokkal mindig van ideje talalkozni.(anyam detto) A lenyeg az, hogy mind a ketten mar csak akkor keresnek minket ha valamire szukseguk van es ez nekunk eleg rosszul esik. Leulni es megbeszelni a dolgot nem opcio mert mar probaltuk, kinevettek minket es konkretan azt mondtak, hogy mi ezt csak bekepzeljuk. A lenyeg, hogy nem vagyunk "szulofuggok" csak nem ertem, hogy ket ilyen szoros kapcsolatbol, hogy lett ilyen szar foleg a szulok reszerol.

Volt mar valaki hasonlo helyzetben?

Eroltetni semmit nem eroltetunk, inkabb megvarjuk, hogy hianyozzunk nekik es ok keressenek.

Es elhiszem, hogy halalosan szerelmesek meg szeretnenek minel tobb idot egyutt lenni(orulunk neki ha boldogok) de szulokent(akkor is ha mar kirepultunk) nem lehet a gyerekedre heti par percet szanni?(orat mar nem is merek irni)

Neha ugy erzem, hogy felcserelodtek a szerepek.

2019. márc. 28. 19:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Örülj neki! Most élik második kamaszkorukat.

Tudod milyen szar, ha rajtad csüngenek a szülők, lelkileg terrorban tartanak fiatalokat, mert nem akarják elengedni őket?

Szerintem tényleg jól jártál.

2019. márc. 28. 20:02
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

Tehát több időt tölt egy másik emberrel és egy üzletet is nyit, ami megint csak sok időt elvisz. Aha. És neked meg kell, hogy melletted legyen, mert egyedül érzed magad és elhanyagoltnak. Hány éves vagy?

Tényleg 5 percet nem törődik veled? Kaja van otthon? Vagy azt is neked kell csinálni? Ruhát is te mosod? Neked kell mosogatni is, meg takarítani? Villany számlát is te fizeted? Tényleg semmit nem kapsz anyukádtól?

Kérted, hogy 5 percre figyeljen rád?

2019. márc. 28. 20:16
 3/16 A kérdező kommentje:

Itt nem a ramakaszkodasrol van szo habem, hogy jo kapcsolatbol lett rossz.

Kedves 2: 18 eves korom ota(4 eve) kulon elek az anyamtol.

Koszi, meg tudok mindent csinalni es kepzeld meg a fenekemet is ki tudom torolni egyedul.

2019. márc. 28. 20:27
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom miért van ez. Apám is ilyen bár mostmar nem érdekel. Elváltak anyával folyton programokat csinált, hivott stb lett egy nője azóta le se sz.rt. 7 hónapos az ELSŐ unokája és még el sem jött meglátogatni, habár lehet már be se engedném.
2019. márc. 28. 20:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

#3: a leírásból nem úgy tűnik.

Ha anyukáddal nem tudsz leülni erről beszélni, akkor még nem sokkal múltál 18.

2019. márc. 28. 20:42
 6/16 A kérdező kommentje:

Az, hogy errol nem tudok vele komolyan beszelni mert kinevet es azt mondja, hogy ez nem igy van(amit amugy leirtam!) az, hogy fugg ossze a korommal? Nemreg multam 18, 4 eve(kinek mi a sok).

Nem is ertem, hogy miert kommentel olyan aki nem is a kerdesre valaszol, hulyesegeket ir es kotozkodik.

Koszi 4-es, a tied az egyetlen kerdeshez kapcsolodo komment!

2019. márc. 28. 20:55
 7/16 anonim ***** válasza:
64%

Anyám ugyan ez van pasija és le se szar elkezdett cigizni pedig tudja mennyire utálom és szóltam hogy fejezze be erre én vagyok a szar akinek semmi köze ma is elment a pasijához de el se mondta.

Sajnos bele kell törődni hogy van hogy minden más fontosabb csak azt nem értem hogy akkor engem is miért szült meg.

2019. márc. 28. 21:29
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is örülj neki, ne akard meg tudni milyen az amikor lelki terrorban tartanak és nem akarnak el engedni sehová sem,de ha valaki veszi az erőt magán akkor képes lépni természetesen, el kell fogadni, ti is csak akkor keressétek őket ha valamiben segítséget kérnétek, az is lehet hogy újra élik tini korukat.
2019. márc. 28. 21:59
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

Első válaszoló vagyok. Nagyon szívesen próbáltam segíteni, erre lepontoztál, meg azt írod, hogy csak a négyes válaszoló válaszolt a kérdésre. Hát ne is haragudj, téged csak az érdekel, akik visszhangozzák ugyanazt amit te.

Te nem vársz segítséget, csak együtt akarsz nyekegni másokkal.

Nőlj fel.

2019. márc. 28. 22:11
 10/16 A kérdező kommentje:

9: en nem pontoztalak le! Es azert irtam, hogy csak a negyes valaszolo valaszolt a kerdesre mert a kerdesemben szerepel az, hogy "volt mar valaki hasonlo helyzetben?"

Es en elhiszem, hogy jobb ez az allapot mintha ramakaszkodna de ez a helyzet soha nem is allt fent.

Koszi a tanacsot.

2019. márc. 28. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!