Én tehetek szerintetek erröl?
Figyelt kérdés
Huszonéves srác vagyok,nemrég vegeztem el egy okj gyorstalpalo szakmát, informatikai rendszergazda szakmát.
De 3 honapja mar hogy nem válaszolnak vagy nem hiv vissza egy cég sem.
Tapasztalatom ugyan nincs benne, dehát a tapasztalatot csak munkával lehet szerezni.
Es a szuleim piszkalnak miert nem dolgozok miert nem dolgozok már?
Mit mondhatnek meg nekik?
Nem én tehetek róla hogy nem reagál semmit semmi cég , vagy akárki.
És en mar kezdem feladni a munkakeresést?
Én tehetek erröl szerintetek? Nem tudom ki hogyan csinálja, az első munkahelyet hogy legyen, nem tudom,de nem én vagyok sajnos igy ebben a helyzetben.
Sajnos a cegeknek nem kell tapasztalatlan ember. Ez a nagy helyzet.
2019. márc. 21. 18:22
11/11 anonim válasza:
Az én férjem is informatikus, és valóban nem könnyű elhelyezkedni a szakmájában, hiába mondják, hogy mennyire piac képes végzettség. Nem tudom merre felé laksz, és hova adtál be jelentkezést, de például a székesfehérvári IBM tárt karokkal várja a frissen végzett fiatalokat tapasztalat nélkül is. Egy kritérium van, az angol nyelvtudás. A többit megtanítják. Ha jól tudom, épp bővítések vannak a cégnél, eléggé kell nekik a munkaerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!