Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekbántalmazás áldozata...

Gyermekbántalmazás áldozata vagyok. Szeretném valakivel (akár szakemberrel) beszélni a dologról. Mit tehetek? 16/L

Figyelt kérdés
Szeretnék következmények nélkül beszélni erről. Mármint hogy ne hívják ki azonnal a gyámügyet meg ilyesmi. Ha lehetséges szeretnék a családban maradni, de ezt már nem bírom tovább magamban. Mi a teendő ilyenkor?

2019. jan. 21. 07:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Hívj fel egy lelkisegély szolgálatot, névtelenül elmondhatod a problémádat szakembereknek.
2019. jan. 21. 08:29
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
Írj privátot. Sokak szerint jó hallgatóság vqgyok.
2019. jan. 21. 08:47
 3/12 anonim válasza:
96%
Mindenképpen lesznek következményei ha “szemèlyesen mondod el” ha a testi épségedet veszélyeztetik a pszichológusnak is közelessége értesíteni a gyámügyet . (Iskola pszichológusnak , osztàlyfőnöködnek is ha megtudja ..) lelki segélyszolgálatnak tudsz írni és telefonàlni is
2019. jan. 21. 09:09
 4/12 anonim ***** válasza:
9%

Vigyázz a sok kejenc vén kecskekkel!!Ilyenkor egyből küldik a mézes mazas perverz szöveget.Ha gondolod irj privit.

28N

2019. jan. 21. 09:15
 5/12 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

Kék Vonal [link] vagy

NaNE [link]

2019. jan. 21. 12:14
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Miért akarsz benne maradni, ha rossz? Én mindenképp szabadulni akartam mielőbb. Kitartást!
2019. jan. 21. 12:14
 7/12 anonim válasza:
0%
Ülj le a szüleidel. És öszintén mond el nekik hogy neked ez nagyon mély sebeket hagy "a lelkedben" és az indulatokat, az idegességüket máshogy vezessék le. Bocs a kérdésekért de gondolom oka van annak hogy bántalmaznak, vagy tévedek?
2019. jan. 21. 18:06
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat és mindenki segítségét.

Nincs oka, hogy bántalmaznak. Pusztán annyi, hogy így vezetik le a feszültségét. Rajtam.

Mindig is jó gyerek voltam, jó tanuló.

2019. jan. 21. 21:47
 9/12 anonim ***** válasza:
10%

Jézusom.Én is bántalmazott gyerek voltam,soha nem jutott eszembe feljelenteni a "szüleimet".Egészen kicsi gyerekkoromtól belém nevelték,hogyha szólok bárkinek is,elvisznek intézetbe,ahol sokkal roszabb,mint otthon.Például partfisnyelet dugnak a nemiszervembe stb...

Szerintem a segélyvonalat hagyjad...Alapítványoknál próbálkozz,bár nem tudom hol laksz Budapesten van prldául a Napkör alapítvány.

2019. jan. 22. 08:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm! Vidéki vagyok sajnos. Milyen alapítványnál és hogyan próbálkozhatnék? Segélyvonallal mi a baj?
2019. jan. 22. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!