Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekbántalmazás áldozata...

Gyermekbántalmazás áldozata vagyok. Szeretném valakivel (akár szakemberrel) beszélni a dologról. Mit tehetek? 16/L

Figyelt kérdés
Szeretnék következmények nélkül beszélni erről. Mármint hogy ne hívják ki azonnal a gyámügyet meg ilyesmi. Ha lehetséges szeretnék a családban maradni, de ezt már nem bírom tovább magamban. Mi a teendő ilyenkor?

2019. jan. 21. 07:38
1 2
 11/12 Ignis Subdialis ***** válasza:
87%

23:50/10:59-es jó eséllyel indul a max. 30%-os hasznosválasz rátáért, sőt jó eséllyel azért kellett új felhasználónév, mert az előzőt letilthatták a verbális agresszió miatt.

Én sem értem pontosan, hogy mi a baj a segélyvonalakkal, mert az általam ajánlott kettőt is alapítványok működtetik, rendkívül felkészültek, abszolút képben vannak a bántalmazás mikéntjéről és azzal kapcsolatban is, hogy milyen jogaid, lehetőségeid vannak és a hatóság miben lehet és nem lehet a segítségedre. Mert sajnos sokszor a hivatalos ügymenetben teljesen életszerűtlen hatósági előírások vannak, amik pont hogy a bántalmazót védik. Na ezért jó, ha hozzájuk fordulsz a hivatalos feljelentés helyett és ők segítenek tovább.

Nyilván a bántalmazást nem váltja ki senki/semmi, abszurd a bántalmazást elszenvedőt vizsgálgatni, hogy ő mit csinált rosszul...! A bántalmazás a bántalmazó lelkületéből fakad.

2019. jan. 22. 11:09
 12/12 anonim ***** válasza:
A bántalmazást semmi nem indokolhatja, pláne nem gyerekkel szemben! Jelentsd csak fel őket, ha úgy érzed, és kérj nyugodtan segítséget mihamarabb! Remélem, azóta jobb a helyzeted!
2019. aug. 27. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!