Mit tegyek vagy hova fordulhatnék gyermekbántalmazás esetén?
Vidd el a gyermekorvosotokhoz, és vetess hivatatalos látleletet. Utána menj a rendőrségre és jelentsd fel a látlelettel a kezedben.
Mindenhol jelentsd, ahol csak tudod, a bíróságon kérheted a gyerek kizárólagos felügyeletét ebben az esetben.
Annyira kamu ez a kérdés!!!!
Veri az exem csaja a puját,erre ide jövök megkérdezni,hogy mit tegyek????
Már ne is haragudj, de azt elfelejtetted megírni, hogy mindehhez mit szól a gyerek APJA? Akire bízod a gyerekedet! Ugye nem azt akarod mondani, hogy szóba sem álltok egymással?
Egyébként ha az én gyerekemet bántaná valaki ilyen durván, akkor minden alkalommal, amikor újra odavinném, sírna és ellenkezne. Nálatok is ez a helyzet? Mert simán elképzelhető, hogy a gyerek elesik, megüti magát és az utálatos nőre fogja az egészet. Szóval azért ennek alaposabban utána kéne járni! Hihetetlen, hogy ilyen esetben az apukáról miért nem írsz? Nyilván ő is ott van, amikor ez történik,
Hát nagyon sajnálom hogy így állsz hozzá. Gondolod a gyámhivatal nem tesz semmit, és gyerekjólét sem? Első kérdésem, miért nem tetted meg a feljelentést azonnal? Azt várod hogy majd a gyh megtesz? Hivatalból el kell járni a gyámhivatalnak attól független hogy bementél-e a sz...t sem érő ügyfélfogadásukra, vagy sem. Gyermekjólét kérdés: JELENTETTED? Álltok valamiféle kapcsolatban velük? Honnan kellene tudniuk a problémáról?
Pedagógusok: miért nem jelentik, ha bántalmazást észlelnek? Ők lennének a gyermekvédelmi jezőrendszer alapkövei.
Idézek:
"Jeleztem a gyámhatóságon, ma a gyámügynél" Mi a különbség a gyámhatóság és a gyámügy között?
Na nehogy már azt mond nekem, hogy akkor egy vadidegen nő van a gyerekeddel helyetted, akit ráadásul utálsz is?
Akkor mi a szarért viszed oda? Ilyet még nem is hallottam, hogy fele-fele arányban van a gyerek nálatok. Ezt valaki engedélyezte? Papírod van róla? Na ne már.
Van láthatás, hétvégén, vagy kéthetente, ez a gyereknek és neked is jó, egy gyereket nem lehet oda-vissza ráncigálni, én nem is csodálkoznék, ha elkezdene hazudozni, csak hogy megfeleljen neked is. Hiszen gondolom a gyereked előtt is szidod ezt a nőt, akkor mit vársz tőle? Ő is ezt fogja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!