Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tehetek valamit, ha anyám...

Tehetek valamit, ha anyám eladta a cuccaimat?

Figyelt kérdés
Tavaly szeptemberben kezdtem az egyetemet egy másik városban és most jöttem először haza. Mint kiderült ez idő alatt anyám eladta egy csomó holmimat: pl ágy, kanapé, tv stb. Nem dolgozik és gondolta, ha már úgyse jövök haza (max nyáron) akkor ebből szerezhet magának pénzt, mivel nincs saját jövedelme és valamiből meg kell élnie.
2019. márc. 18. 08:49
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
92%
Ha anno ő vette ezeket a szobádba, akkor semmit nem tehetsz. Gondolom ezek után egyaltalán nem fogsz hazajárni.
2019. márc. 18. 08:57
 2/40 A kérdező kommentje:
Nem ő vette, én vettem saját pénzből. Ezért haragszom annyira.
2019. márc. 18. 08:58
 3/40 anonim ***** válasza:
91%

Lopásért feljelentheted... Annyit érnél el vele, hogy büntetőeljárás alá vonnák őt, neked nem lesz belőle se pénzed, se ágyad/kanapéd.

Pakolj össze mindenedet, amid van és vidd el onnan.

2019. márc. 18. 09:00
 4/40 anonim ***** válasza:
92%

Miért nem dolgozik? Beteg vagy csak lusta?

Elég szemét dolog volt valóban, tenni már semmit nem tudsz. Visszakérheted a pénzt, de gondolom már úgy sincs meg

2019. márc. 18. 09:02
 5/40 anonim ***** válasza:
92%
Feljelentheted, ha tudod bizonyítani, hogy te vetted a dolgokat. De sokat nem ersz el vele. Szüntess meg v ele minden kapcsolatot. Nyilván nem fog hiányozni, ha fel evig felé se néztél
2019. márc. 18. 09:10
 6/40 anonim ***** válasza:
29%
Kiírhatsz egy bicskanyitogató kérdést gyakorira.
2019. márc. 18. 09:12
 7/40 anonim ***** válasza:
84%

Semmi érdemi dolgot nem tehetsz.

Nem tudnád bizonyítani bíróság előtt se, hogy a cuccokat te vetted. Azt a pénzt te már többet nem látod. Én is inkább össze pakolnék és elhuznék onnan. A pénzért meg nem reklamálnék, legyen vele boldog.

2019. márc. 18. 09:14
 8/40 anonymousreview60 ***** válasza:
85%

Ez meglehetősen szemét dolog anyukád részéről.

1. Megkérdezted, hogy mit gondolt, hol fogsz aludni, vagy mi lesz, ha nem tudsz nyárra is a koliban maradni, és hogy akkorra miből vegyél bútort, TV-t?

2. Miért nem dolgozik?

3. Apád él, dolgozik? Ő mit szólt ehhez?

4. Ha anyád ezt a megkérdezésed nélkül csak így lezavarts, akkor itt nagyobb bajok vannak. Ha rendezni akarod a kapcsolatot, akkor ne tegyél feljelentést! Ha nem akarod rendezni és a dolgaid tulajdonjogát igazolni tudod, akkor tehetsz feljelentést. De az utánajárás és a stressz miatt szerintem nem éri meg ár/érték arányban. Inkább arra rendezkedj be, hogy már nem nagyon mész haza, legfeljebb születésnapra, karácsonyra.

2019. márc. 18. 09:18
 9/40 anonim ***** válasza:
20%
Hónapok óta nem toltad haza a képedet. Ne csodálkozz. Nyilván nem volt szép, amit csinált. De te sem viselkedtél normálisan.
2019. márc. 18. 09:47
 10/40 anonim ***** válasza:
89%

Kedves bíráló ítészek. Akár hazajár a gyerkőc akár nem, akkor sem jogos anyucinak kérdés nélkül eladogatni a cuccait. Pont.

Ha nagyon meg van szorulva, akkor hívja fel, kérdezze meg, hogy tud-e segíteni vagy járuljon hozzá az eladáshoz, de ez így akkor is aljas és sunyi dolog volt. Függetlenül attól, hogy ki mennyit jár haza.

2019. márc. 18. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!