Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mennyi zsebpénzt adnátok...

Ti mennyi zsebpénzt adnátok egy végzős gimnazistának?

Figyelt kérdés
Sokáig heti 3 ezer forintot kaptam de sajnos szeptemberben becsúszott pár rossz jegy így a szüleim kitalálták hogy amelyik héten 1est kapok akkor nem kapok pénzt. Szinte nincs olyan hét hogy ne kapnék egyest, azonban mellé jó jegyeket is kapok ( félévkor az átlagom 3,7 lett) de azt nem veszik figyelembe. Reggelit otthonrol viszek de nem vagyok ebédes így legközelebb délután 3 körül eszek. Eléggé bánt hogy azok akiknek kettes a bizonyitványa ők kapnak pénzt ráadásul a legtöbben cigire meg alkoholra költik. Igazuk van a szüleimnek? Az alap dolgokat megveszik nekem de hobbyra, mozira, arra hogy ajándékokat vegyek ünnepekre azért kellene egy kis pénz.
2019. márc. 13. 00:35
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
0%
na, látom, nem sikerült az első idézett mondatom után továbbolvasni (ahol is leírtam, hogy igenis menjen dolgozni) de lepontozni, azt sikerült...
2019. márc. 13. 13:44
 32/51 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, itt ne várj normális választ.

A gyik népe szerint már az óvodában el kell kezdeni dolgozni az embernek, is neki kell fizetnie a pelenkáját is!

2019. márc. 13. 15:13
 33/51 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van. Itt eddig meg nem sok ertelmes emberrel találkoztam.
2019. márc. 13. 15:17
 34/51 A kérdező kommentje:
Akkor kérdezem azt hogy az osztalytársaim akik nem dolgoznak miből mennek el szórakozni hétvégente?
2019. márc. 13. 15:19
 35/51 anonim ***** válasza:
91%
Itt minden gimis lt dolgozni zavarnának. Le tudnám köpni azt a szülőt, amelyik dolgozni küldi a gyerekét. Főleg érettségis korút.
2019. márc. 13. 15:39
 36/51 A kérdező kommentje:
Az én szüleim sem akarnák ha dolgoznák
2019. márc. 13. 20:42
 37/51 anonim ***** válasza:
33%
Komolyan az a bajod hogy az osztålytårsai,baråtaid megöl -mének szórakozni? Ėn inkåbb azon gondolkoznėk hogy javithatnåm ki az egyeseket sürgönyén,illetve most hėtvėgėn tanulnėk ,tanulnėk ,gyakorolnėk hogy ne kapják 1 minden hėten .
2019. márc. 13. 21:03
 38/51 A kérdező kommentje:
Ők se jobb tanulók mégis mennek bulizni
2019. márc. 13. 21:17
 39/51 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom sokszor hallottad már azt a mondatot, hogy “Minket nem érdekelnek a többiek..”

Oké; a többiek sem tanulnak jobban.. Majd rá is b..nak mikor nem veszik fel őket, hanem mehetnek a szalag mellé.. vagy te is ezt akarod? mert jó irányba haladsz.

Embereld meg magad, tanuljál ezerrel, bizonyítsd be a szüleidnek, hogy megérdemelsz egy kis zsebpénzt..

És a 3,7-es átlag az lepkefing. Középiskolában..

2019. márc. 13. 21:25
 40/51 anonim ***** válasza:
66%

Amúgyis kevesebb, mint 2 hónap múlva érettségizel, ne most akarjál élni, meg bulizni.. Rá fogsz érni egyszer-kétszer szóbeli és írásbeli között, aztán majd ha eredményesen leérettségizték, és kezedben van a bizonyítvány, akkor lesz okod a bulizásra..

Amikor én voltam végzős egyetlen egy egyesem nem volt az egész évben, nem hogy heti egy/több..

2019. márc. 13. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!