Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez tényleg morbid?

Szerintetek ez tényleg morbid?

Figyelt kérdés
Szóval van egy ismerősöm, 25 éves lány. Van egy húga meg egy nővére. Az anyjuk mindig úgy köszön nekik, ha találkoznak (már kiskoruk óta így van ez), hogy puszit ad a szájukra, aztán átöleli őket. Egy közös ismerősünk szerint ez morbid és undorító, és az is, hogy a lányok ezt hagyják. Én szerintem semmi rossz nincs benne, nem egy nyelves csókról van szó, hanem egy apró pusziról. Csak én gondolom rosszul, szerintetek is morbid?

2019. márc. 11. 14:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kihangsúlyoztam, hogy nekem pont SEMMI bajom nincs ezzel, mert tudom, hogy ez nem olyan célzatú dolog náluk...

Egyébként a középső lány nagyon jó barátnőm, nincs semmilyen anyós a képben...

2019. márc. 11. 17:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok mennyire szívesen puszilgatná anyuci a kislánya száját ha tudná, hogy 5 perce még fa x volt a szájában 😅

Szerintem is nagyon bleee

2019. márc. 11. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is undi kicsit...De ők tudják.
2019. márc. 11. 20:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is így köszöntöttem anyát. Megszokott volt, fel sem tűnt, amíg a barátom meg nem említette és azt mondta , hogy gáz. Én utána is úgy köszöntöttem, azt szoktuk meg.
2019. márc. 12. 09:05
 15/15 Ridamov ***** válasza:
Nekem kicsit bizarr. Jó, látok néhány szülőt aki a kisgyerekkel ezt csinálja, de azt még elfogadhatónak tartom. Egy idősebb gyereknél viszont számomra nagyon fura lenne ha lejátszódna egy ilyen jelenet. Ezt a szintű intimitást inkább csak a párjuknak kéne hogy megadják. Szerintem. Persze ezzel az egésszel semmi bajom, csak nekem fura. Én például irtózok attól is hogy a szüleimhez érjek. De másoknál meg nincs ilyen bajom. Kinek mi🤷‍♀️
2019. dec. 26. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!