Gyászkarszalag. Szerintetek morbid lenne?
Páromnak,akivel fél éve élünk együtt, tegnap éjjel meghalt az édesanyja.
Természetesen gyászolja,hiszen a hozzá legközelebb álló személy volt.
Sajnos nem tud feketében járni-jó,tudom,hogy nem is ez a legfontosabb,mert a gyász az ember szívében van,nem a ruháján,de mégis ez az elfogadott úgymond-mert olyan helyen dolgozik,ahol egyenruhát kell hordani.
Arra gondoltam,hogy vennék neki egy gyászkarszalagot,amit a csuklóján tudna viselni,de nem tudom,ez mennyire illik?
Bocsánat,ha bunkónak vagy ostobának tűnik a kérdésem,de (szerencsére) még senki nem halt meg eddig a közvetlen környezetemben,így nem igazán tudom,hogy milyen viselkedés az illendő ilyenkor (jó,nyilván nem hallgatok zenét meg nem nevetgélek meg stb.,nem is lenne hozzá kedvem)...Kérlek legyetek elnézőek ezért velem.
19/L
nálunk mikor egyik tagja meghalt a társaságnak, mindenki egy vékony fekete szalagot kötött a csuklójára, a mai napig ott van.
Nem hülyeség, de beszéld meg vele, hogy ne érezze 'kényszernek'.
Rendben,köszönöm,én is ilyen vékony fekete szalagra gondoltam.
De akkor majd megkérdezem tőle.
És tényleg elnézést,ha hülye kérdést tettem fel.
Én is inkább tűzhető szalagot vennék.
Én azt hordtam, nem éreztem morbidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!