Szerintetek nem morbid ez?
Figyelt kérdés
Nagyapám 87 éves és nagyon beteg is (heredaganat). Búcsúbeszédet akar írni, amit a halála után olvashatunk csak el (nem végrendelet, félreétés ne essék!), csak el akar köszönni és kazettára is akar mondani néhány mondatot, amit szintén csak a halála után hallgathatnánk meg. 20/L2010. okt. 7. 14:00
2/30 anonim válasza:
Szerintem nem. Én örültem volna, ha annak idején a szüleimnek is eszébe jutott volna ez..(pont annyi voltam mint most te, amikor meghaltak)
3/30 anonim válasza:
Szegény készül a saját halálára.Nagyon sajnálom és ha neki ezáltal könnyebb a dolgot elfogadni,miért ne.
5/30 anonim válasza:
De, morbid. :( Engem amúgy is megviselne. Ha ilyesmit kellene hallanom, nem bírnám ki. :( De,ha ez a kívánsága... Végül is ti tudjátok...
6/30 anonim válasza:
Tiszteletben kell tartani, amit szeretne...
7/30 anonim válasza:
Hát szerintem jó ötlet.Bár attól is függ miket mondana rá.De ha szeret titeket biztosan csak jó dolgokat.
Azért kedves tőle,hogy gondol rátok,ha meg nem bírod az ilyen dolgokat inkább ne hallgasd meg rögtön.
De ha Ő ezt szeretné szerintem ne mond neki,hogy rossz ötlet.
Kicsit olyan mintha visszaköszönne,elbucsúzna amikor már nem tudna egyébként.
8/30 anonim válasza:
Civilizált emberek tiszteletben szokták tartani a hozzátartozóik végakaratát. Eszükbe sem jut kritizálni.
9/30 anonim válasza:
nem, sőt nagyon szép gesztus tőle. Csak legyen hozzá ereje. Én nem biztos, hogy végig tudnám csinálni a helyében.
10/30 anonim válasza:
Nem morbid. Jó, hogy ha már nem lesz, akkor is megtudod hallgatni a hangját, amikor csak akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!