Káin és Ábel név nem morbid egy kicsit?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm az első fiát az apja után Ábelnek keresztelte, most újra kisfia lesz, és a másodikat Káinnak fogja hívni. Csak nekem morbid ez?2012. nov. 17. 17:47
1/24 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDX
Szerencsétlen gyerek, hogy fogja gyűlölni a szüleit
4/24 anonim válasza:
tavaly egy kisse bolond kismama ikreit tsunami es el nino nevre anyakonyveztette ....es elfogadtak neki kattant noszemelynek
6/24 anonim válasza:
Az Ábel még rendben lenne, de így hogy a másik Káin lesz. Ez már elég így gáz.
7/24 anonim válasza:
Szegény kis srác. Ez komoly? Nem kamu?
8/24 anonim válasza:
Tegnap volt egy kérdés amiben a kismama Hannibál Nimródnak akarja keresztelni a gyerekét. Nem tudom, arra nem gondolnak, hogy a gyereknek mennyire rossz lesz.
9/24 anonim válasza:
Nekem a Hannibál Nimród is tetszik, de a Káin és Ábel is.
10/24 anonim válasza:
Beszéld le róla azt a nőt, mert középiskola irodalom óráján nagyon ki fog akadni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!