Anyám nem hagy békén. Mit tegyek?
Odajön hozzám, puszilgat meg ölelget. Oké, tudom, hogy szeret, evvel nincs is semmi gond, de ezt ne naponta tízszer tegye, és ne az osztálytársaim előtt. Avval nem lenne semmi bajom, ha reggel, meg amikor hazajövök a suliból, akkor megpuszil. Már mondtam neki ezerszer, de nem érti meg, nem jut el az agyáig. Meg állandóan ott van, ahol én. Ha a nagyszobába telefonozok, akkor átjön és ott tv-zik. Ha átmegyek a kis szobába, akkor ő kikapcsolja a nagy szobában a tv-t és átjön a kis szobába tv-zni.
Van egy öcsém. Vele miért nem csinálja ezt?
Addig őrülj mig veled van akármilyen cikinek is gondolod.
Késobb ha nem lesz bánni fogod.
Amúgy meg próbáld ki a fordított pszichológiát.
Aludj vele éjszaka, menj be hozzá a wc-be szarás közben, meg ilyenek.
Emberek, ne már... Oké, hogy előbb-utóbb meghal az anyja, de bakker, amiket leírt az rohadtul zavaró. Egy tinédzsernek szerintem már lehet annyi magánszférája (igen tudom, egy kis gyereknek is kell, de akkor érthető, hogy az ember a széltől is óvja), hogy a szülő békén hagyja a gyereket és nem rajta csüngg. Nyílván az se jó, ha a szülő sz*rik a gyerekre, de az se kellemes, ha az anyja/apja folyton ott liheg a nyakában, és buborékban akarja nevelni a gyereket.
Kérdező, szerintem ülj le vele és beszéljétek meg, hogy ez neked így nem kellemes, szeretnél nagyobb személyes teret, de persze nem eltaszítani akarod magadtól.
Gondolom az öcséd még nem ért el a serdülőkorba, ezért nem csinálja ezt vele. Valószínűleg rájött, hogy hamarosan el kell engednie, mert külön utakon fogsz járni, de az öcséddel még van "ideje".
Végre egy olyan válaszoló, aki átlátja a helyzetet!
Próbáltam már vele beszélni, de nem érti meg, nem jut el a tudatáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!