Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám békén...

Mit tegyek, hogy anyám békén hagyjon?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van anyámból, utálom őt. Még kiskorú vagyok, ezért nem költözhetek el. Pedig olyan jó lenne egyedül elmenni jó messzire. Folyamatosan csak baszakodik velem. Folyamatosan csak okoskodik. Egyedüllétre van szükségem, de soha sem hagynak békén.

2016. febr. 28. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:
29%

Brühühü....és most jobban érzed magqd, hogy itt vinnyogsz?

Valakit meg vernek, eladnak prostinak, lopásra kényszerítenek, molesztálnak, éheztetnek...gondolom, nem akarsz velük cserélni.

2016. febr. 28. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
18%

Tipikus tini probléma. Elárulom, hogy MINDENKI átesett ezen.

Én anno el is szöktem otthonról, emrt nem engedtek el egy buliba.

Nincs olyan kamasz, aki ne érezné ezt. Majd elmúlik. Akkor is, ha most ezt nem hiszed el.

És 10-20 év múlva a te gyereked is ezért fog picsogni, mert te állandóan bszakodni fogsz vele. Legalábbis ő ezt érzi majd, te meg már ezt úgy fogalmazod meg, hogy próbálod a helyes út felé terelgetni.

2016. febr. 28. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!