Anyám miért nem tud egy percre sem békén hagyni?!
Minden hétvége ugy megy, hogy tegyük fel, h jövőhéten írok dogat nyelvtanbol, készülök, végre megtanulom, kicsit pihenni akarok, de nem tudok, mert anyám jon es:
- Mit csinálsz? (Anyám)
- Most pihenek egy kicsit (én)
- És megtanultad az nyelvtant?
- Igen.
- És a bioszt? És a törit?
- Azt meg nem, de sokat készültem nyelvtanra es most kicsit pihenek, de mindjárt tanulom ezeket is!
Megtanulom a bioszt, ismét pihenek egy kicsit. Ugyanez a beszelgetes lejatszodik, csak most a torire kérdez ra.
Megtanulom a törit is. Örülök, hogy végre mindennel kész vagyok (a hétvégi hazival is), erre jon anyám.
- Megtanultal mindent?
- Igen es hulla fáradt vagyok, asszem most nézek egy filmet.
- Nem, mosogass el!
Fogcsikorgatva, hulla fáradtan elmosogatok. Bemegyek a szobámba, ledolok, bekapcsolom a tv-t.
- Elmosogattal?
- Igen.
(Körbenéz a szobámban)
- Úristen, milyen disznóólban élsz te?! Most azonnal takarítsd ki a szobadat!
Gondolom tovább mar nem is kell mondanom a dolgokat, mert értitek, hogy mire celzok.
Mit tehetnek, hogy hagyjon beken csak EYGETLEN hétvégére??? Mert eddig akármennyire kérleltem, mindig az lett a vége, hogy megcsináltam amit mondott, mert nincs más választás.
MIT TEGYEK?! MAR ROHADTUL ELEGEM VAN EBBŐL!
Koszi a válaszokat. 😩😩😩
Köszi a válaszokat!
3-as, de én mondom neki, csakhogy nem bírja felfogni, hogy HULLA VAGYOK TELJESEN... :/
"Hulla vagyok"
Hat jobb ha ehhez hozzaszoksz, mert ennel csak rosszabb lesz mikor 8 orat dolgozol es utana kell majd takaritani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!