Egy 12 éves lánynak tényleg nem kéne már játszani?
Figyelt kérdés
Adott egy 12 éves kislány, aki a szabadidejében még mindig szívesen játszik játékbabákkal, Barbie-val. Illetve bicikliznek, fogócskáznak, festenek, rajzolnak, bújócskáznak, gyöngyöt fűznek, babaruhát varrnak a barátnőivel.
A Barbie-hoz szerintem màg egy kicsit nagy,de ezen kívűl minden jó.
2019. márc. 6. 16:19
22/54 anonim válasza:
Örülj hogy nem youtube videókat akar csinálni
2019. márc. 6. 16:19
23/54 anonim válasza:
Néha még én is beszállok, pedig én már 40 éves vagyok :)
2019. márc. 6. 16:20
24/54 anonim válasza:
Teljesen normális. Volt egy évfolyamtársam aki már szexelt ennyi idősen. Na az a nem normális!
2019. márc. 6. 16:21
25/54 anonim válasza:
18 vagyok, de szívesen babáznék és bicikliznék és a szünetben fogócskázunk, szabadidőmben szinezőket színezek és a barátaim festenek és a hugommal bújócskázom és gyöngyötfűzök hát olyan nagy baj ez? Hát olyaaaan naaagy baaaaj eeeez? Egyedül a 12 éves kislány barátai azok, akik túl gyerekesek ahhoz, hogy megértsék, hogy a felnőtt kor nem csak adóbevallásból, pasizásból és sminkekből áll. Vagy legalábbis nem ezekért éri meg felnőni. Azért érdemes, mert ahogy felnősz, rájössz, hogy teszel mások véleményére, és azt csinalhatsz, amit csak akarsz...
2019. márc. 6. 16:40
26/54 anonim válasza:
Én régimódi vagyok, még a 90-es években voltam gyerek, NEKEM ez lenne a normális, szerintem 12 éves lányoknak még ezt kéne csinálniuk, nem pedig hajat vasalni, szelfizni, csetelni éjjel-nappal meg instagramozni. De mondom, én régimódi vagyok.
2019. márc. 6. 16:44
27/54 anonim válasza:
46 évesen imádok a 12 éves ikerlányaimmal gyöngyöt fűzni, rajzolni, festeni. Barbi babákkal is eljátszom, és imádunk társasjátékozni. Szinte minden hétvégén társasozunk a családdal. Az apjuk is imádja-
2019. márc. 6. 16:48
28/54 anonim válasza:
Szerintem normális hogy ezt csinálja.
12 évesen még én is ezt csináltam.
2019. márc. 6. 18:07
29/54 anonim válasza:
Annyira jó válaszok érkeztek :) Jó ezeket olvasgatni. Ennyi idősen még én is javában Barbie-ztam. Óriási gyűjteményem volt. :D Illetve öcsémmel az udvaron akadálypályát csinàltunk, ott játszottunk kint, sokat bicajoztunk, színeztünk, festettünk,társasoztunk. Szerintem is ez a normális. Van az ismerősi körünkben egy 3 éves kislány, úgyhogy végre én is újra játszhatok. Ha kell csúszok, mászok vele a földön, babázunk, "főzünk" a kiskonyhájában, kockázunk. Sosem szégyen játszani. ;) A 12 éves kislány is élvezze ki ezt az időszakot amíg lehet! Eleget lesz majd felnőtt...
24N
2019. márc. 6. 18:16
30/54 anonim válasza:
Én 21 leszek idén. Amikor otthon vagyok szívesen előveszem a műanyag lovacskáimat és jatszom velük, mint a régi szép időkben:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!