Egy 12 éves lánynak tényleg nem kéne már játszani?
Adott egy 12 éves kislány, aki a szabadidejében még mindig szívesen játszik játékbabákkal, Barbie-val. Illetve bicikliznek, fogócskáznak, festenek, rajzolnak, bújócskáznak, gyöngyöt fűznek, babaruhát varrnak a barátnőivel.
Valóban "öreg" már egy ilyen korú kislány ehhez?
Nagyon jó, semmi probléma nincs vele...
Jó, hogy játszik, kreatívan elfoglalja magát, minthogy telózzon meg Facebook-ozzon egész nap...
pfúj, igen, telefont a kezébe!
Örülj, hogy normális játékokkal játszik, és ráadásul nem is egyedül, barátnőket is talált hozzá, gondolom hasonló korút.
Lesz még ideje megbolondulni... izé... felnőni. Had legyen még gyerek.
pont ez lenne a normális. örülj neki.
az ismerőseim gyerekei 12-13 éves lányok már szexelnek.
Szóval te jól neveled a kislányodat, legyél büszke.
De, tök jó, hogy játszik.
Én felnőttként is játszom, nem babázom, de szoktunk társasozni, én is gyöngyöztem egy időben, rajzolni is szeretek. Ezek tök jó elfoglaltságok minden életkorban. Nemcsak a telefont lehet nyomkodni.
Babákkal meg hasonlókkal ugyan a világból ki lehetett volna kergetni, de 12 évesen én még az árokban kúsztam-másztam nagypapámék háza előtt, és gyíkokra vadásztam, vagy bunkert építettünk a szomszéd kissráccal a hátsó kertben, esetleg faházat az osztálytársaméknál.
Aztán normális, dolgozó, beszámítható és cselekvőképes felnőtt ember lett belőlem.
Szerintem ez teljesen normális.
(Gyöngyöt fűzni, rajzolni, bicajozni a mai napig nagyon szeretek, ezeket nem is értem, miért lennének gyerekes dolgok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!