Mit tegyek anyámmal? Ha valamelyik élelmiszer mondjuk 5-10 forinttal olcsóbb, bújja a reklámújságokat, vesz belőle egy csomót.
A házunk, lakásunk kb. egyenlő azzal, hogy a hűtőajtót sem lehet becsukni (nagy kombihűtő), mert hazahordja kilószámra a cuccot. Egyik nap kikapta a kezemből a szó szerint egész romlott-penészes citromot, hogy ki ne dobjam, mert azt ő még megnézi. Mellette volt egy kilónyi, csak átnéztem, mert büdös volt a hűtő. De sorolhatnám. A felvágottakat inkább megsüti magának. A csúcs, amikor beszólt, mert egy hót' szakállas kockamargarint kidobtam, hogy most boldog vagy? 600 éves kompótokkal van tele még a garázs is, találtam 1993-ast is, mert mindent eltesz kompótnak, vagy lekvárnak. Sokat dolgozik vele, de egyszerűen nem tudom, mit csináljak? Fél éves kefírből képes süteményt sütni, hogy nincs annak semmi baja. Karácsony előtt vett egy egész, majdnem másfél kilós trappista sajtot, amiből még mindig van. Kaptam ötletet, hogy dobjam ki, amikor nincs otthon. Csakhogy mindig pont azt keresi, amit kidobok, mert ezt is próbáltam.
Annyira idegesítő, hogy tele van lejárt szavatosságú dolgokkal a lakás. Legyen az csoki, desszert, szinte bármi. Ha békességet akarok, akkor viseljem el? Nagyon durva, mert már a rokonok sem akarnak semmit megenni, ha vendégségbe jönnek, csak a frissen főzött kaját, amit előző nap vett. Már teljesen el vagyok keseredve, mert helyette is én szégyellem magam. Máson nem veszekszünk, csak az ételfelhalmozáson. De belefáradtam.
11., jó ötlet, csak ezzel az a bibi, hogy ő saját maga gyűjti a kuponokat, sőt, az ismerősöktől, barátnőitől is kapja, akinek nem kell.
Egyébként tényleg nem értem az egészet, mert ő nem ruhavásárlás-mániás, hanem kaja.:( Ma tudjátok, mit hozott haza a barátnőjétől? Műanyag dobozban rakott krumplit. Esküszöm, nem bírom.
Köszönöm a válaszokat. Igen, én tudom, hogy ez egy betegség (nem éhezett gyerekkorában, legalább is soha nem mondta), de amikor férjhez ment, apuval a nulláról kezdtek mindent, amit felépítettek. És igen, idősebb korosztály. Apu meghalt. Én odaajándékoztam a lányomnak a házat, ezért visszaköltöztem ide. Röviden ennyi az ok. Csodálkozom, hogy ezt nem tettétek szóvá, amit köszönök. Nem fogom tudni megváltoztatni. Kupleráj nincs, talán jobb is, ha itt vagyok, mert minden nap takarítom a lakást is, segítek neki, csak ez a hülye kajatéma ne lenne.
Köszi szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!