Azokat a párokat kérdezném, akik anyósnál laknak, a bevásárlásokat (élelmiszer főleg) hogy intézitek (többi lent)?
Én a férjemmel az ő anyjánál lakunk,a Parom amit kap Erzsébet utalványt,azt mindig odaadja az anyjának.Anyós 2-3 havonta nagybevásarlást csinál,liszt cukor tészta,ami ilyen tartós dolgok,kávé tea stb.
Anyós szerint különcködök azzal,h amellet h ő megveszi ezeket a dolgokat(tea,szörp stb.) en ezmellett elmegyek egy másik alkalommal es veszek olyan filteres teát,szörpöt amilyet én is szívesen megiszok,és a 2 éves gyerekemnek is nyugostan adom,mert nem csak színezékekből,ízfokozókból áll.
Anysnak az a legfontosabb,hogy mindenből a legolcsóbb kerüljön a kosarba,ha valami drágább 100-150 Ft-tal,nem veszi meg még ha az jobb minőség is...
Anyos neha nekem ezt szóváteszi,de azt hadd döntsem már el én,h milyen kajat,innivalót adok a gyerekemnek...
Meg főleg hogy nem is az ő pénzét költöm el ezekre a dolgokra...
Én nem sokáig éltem anyósékkal, pontosan azért nem mert nehéz kijönni vele. De amikor együtt éltünk is akkor is szigorúan mindenki maga intézte a bevásárlást, nem közösködtünk. Én megvettem saját magunknak a teát, tejet mindent ami kellett. Külön vettem mosóport, öblítőt, hasonló okok miatt. Anyós a legolcsóbbat mindenből. A saját dolgai annyiba kerülnek amennyibe, engem nem érdekelt. De én külön vásároltam. Sőt főzni is külön főztem. ( de megkínáltam mindig ez nem is volt kérdéses)
De ilyen élet hosszabb távon nem megoldható így mi hamar elköltöztünk.
talán nem kéne gyerekestűl más nyakán élni
amúgy attól hogy drágáb ugyanugy tele van cukoral
1. Nem kell anyósékon élősködni, és nincs gond. Gondolom a férjed nem kap 50-60.000 ftnyi erzsit, ami fedezi a havi étkezéseteket (fejenként 25-30.000-el kell számolni még a legszegényesebb étrendre is ám...), úgyhogy csendben maradnék a helyedben. Főleg, hogy te egy fillért nem adsz ebbe, csak a férjed.
2. Ha nem tetszik a rendszer, át lehet vállalni a költségeket, és főzni is lehet magadnak
3. A szörp, filteres tea mindegy milyen, tele van cukorral, tartósítószerrel, ízfokozóval, színezővel, a 2 éves gyermekemet ilyeneknek a közelébe se engedném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!