Igy, hogy nem kell lakberre, hitelre mar kolteni, vallalnek, HA lenne olyan munkaviszonyom, ami utan lesz gyes-em, mert a 160 meg necces 3 fore. Mondjuk az sem mindegy, hogy pl a munkaba jaras milyen koltseget jelent. Egy kicsit meg azert sporolnek, varnek par honapot, evet, gyujtogetnek. Ha mar uton lenne a baba, biztos h megtartanam! Maskulonben meg jo h nem irjatok neki h 40 evesen szuljon.... nagyon szomoru, hogy a mai nok nagyresze 30-35 eves korig a fszkorhintan porog, gyereket vallalni eszebe se jut, aztan megy a siras, hogy nehezen jon ossze a baba...
2019. márc. 3. 23:31
12/48 anonim válasza:
Utolsó, a csávó keresete az összjövedelem, ami édeskevés. Én a helyedben elvégezném az egyetemet és dolgoznék még 1-2 évet, hogy legalább GYED-et kapjak, ne a 23000Ft-os GYEST és lehetőleg legyen hová visszamenni dolgozni. A lakás és a kocsi jó alap lenne, de kitől van? Mert ennyi jövedelemből tuti nem ti vettétek. Havi 160ezer három embernek még saját lakás mellett is kevés. A kocsi ilyen alacsony jövedelem mellett inkább hátrány, mert a fenntartása nem kevés pénzbe kerül.
2019. márc. 3. 23:33
13/48 anonim válasza:
Inkább 35 évesen szüljön egy nő megfelelő férfinak,mint 20 évesen meztelen seggre egy pasi kontojára a semmire vmi jött ment kapcsiba amiből a pasi tobább libben gyerekmentes nőhöz.. De tudjuk a gyerekért kell közösülnünk évi egyszer egy fos kapcsolatban.. :)
2019. márc. 3. 23:49
14/48 anonim válasza:
Semmiképpen. Egyrészt még élni és érni szeretnék néhány évet, másrészt egy átlagos életvitelhez ennyi pénz két embernek sem elég, nemhogy háromnak.
Plusz előbb én is le szeretnék valamit tenni az asztalra, soha nem hagyatkoznék a pasimra.
Oké hogy most biztos nagy a szerelem, és ebben a fázisban elképzelhetetlen, de mi van ha egyszer szétmentek? Te még tanulsz, még nem alapoztad meg a saját egzisztenciád, és ha ne adj isten úgy alakulna, akkor egyedülálló anyaként nem is tudnád. Vagy hónapról hónapra élnél a gyerekkel, vagy a nagyszülők lennének kénytelenek nevelni, amíg te küzdesz egy normális életszínvonalért.
Ez egy hatalmas döntés és óriási elköteleződés illetve felelősség, az egész életedet megváltoztatja. Én ilyen feltételek mellett biztos nem ugranék bele.
2019. márc. 3. 23:52
15/48 anonim válasza:
Igazabol nem a parod fizuja itt a nagy gond!! Te valszeg tanulsz es meg nem dolgoztal ergo gyesre es csaladira lennel jogosult ami elegge keves raadasul ugy hogy a parod tartana el teged, magat es a babat, a kocsit es a hazat mindent o allna abbol a keveske penzbol igy ez nem megoldhato. Raadasul ha valami tortenik es szetmentek akkor nem tudnad egyedul nevelni es eltartani a gyermekedet. En ugy nem szulnek ha tudnam hogy egyedul nem lennek ra kepes.. Igen lehet nagy a szerelem de ezt nem lehet kiszamitani elolre es egy anyanak egyedul is helyt kell allnia ha a helyzet ugy kivanja. Es persze attol is fugg kie a haz es kocsi. Ha az o haza akkor ha szinten szakitasra kerul a sor akkor a gyermekkel az utcara kerulsz vagy vissza a szulok nyakara.. Igy nem szulnek!
2019. márc. 4. 00:05
16/48 anonim válasza:
Egyebkent a huszoneves nem jelenti hogy 20 evesekre gondol.. lehet az 28-29 is tehat kozel a 30-hoz ott mar jo ha szul egy no. De persze minden no maga tudja mikor jon el az ideje. Igy semmikepp nem.
Egyebkent a gyes alanyi jogon jar tehat azt kapna a kerdezo illetve csaladit es egyszeri anyasagit. De ennyi ami szinte semmi
2019. márc. 4. 00:08
17/48 anonim válasza:
Ki kell szállni a méhünkből minden nő akkor szül mikor akar v van hozzá normális férfi mai pasi amint gyerekkel vmi van tovább áll,és a meddők hogy szüljenek v őket lövessük a dunába tiltsuk be nekik a kapcsolatot. No comment,persze férfiak turkálnak a nők méhébe. Szüljetek ti vagy pofa be fog miután semmit nem adtok hozzá spermán kivül joformán.
2019. márc. 4. 00:16
18/48 anonim válasza:
Biztos, hogy nem!
2019. márc. 4. 00:40
19/48 anonim válasza:
Nekem is van saját lakásom, szintén egyetemre járok, és 22 éves vagyok, de tervezetten semmiképpen nem vállalnék gyereket suli mellett.
2019. márc. 4. 00:56
20/48 anonim válasza:
Mégis miért lettem lepontozva? Én a kérdésre válaszoltam! Úgy tűnik ezen az oldalon semmi se jó..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!