Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért iylen szigorú?

Anyukám miért iylen szigorú?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Év elején egyszer berúgtam és akkor megharagudott. 18 évesen először berúgtam, húú hát ez tényleg bűn. Orvoshoz is csak vele mehetek, mert akkor biztos nem ad igazolást stb.

Ha hiányzoni akarok, mert pl. nagyon sok az anyag és már fáradt vagyok a tanulásához,nem hiányzik ilyenkor rossz jegy, akkor rendsen kiabál, hogy már megint szaladgálni kell az orvoshoz, megint mit fognak szólni stb.. Miközben ha évente 2-3x-or hiányzok hasonló dolgok miatt. Papámék őt nagy szigorba tartották. Így gondolom semmit sem élt az életből fiatalon. Ezt meg is értem, csak akkor az én fiatalságom ne vegye el. Ha most hiányzoni akarok, akkor hadd tehessem meg, ha ellógok egyszer ne legyen már ordibálás, ha elmegyek buliba akkor ne az legyen már, hogy részeges vagy.

Fiatalság bolondság. Nem akarok begyepesedni, mint ahogyan tettem ezt az életem előző szakaszában. Nem akarom, hogy a fejem elszálljon, de élvezni akarom már az életet.

2019. febr. 20. 20:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Mert 18 évesen éretlenül és gyerekesen viselkedsz. Fáradt vagy tanulni? Vicces, tudod a munka világában a kutyát se fogja érdekelni ha fáradt vagy. Ha nem teljesíted a kötelességed kirúgnak.
2019. febr. 20. 21:11
 12/20 A kérdező kommentje:
Nyáron voltam diákmelón..év közben nagyon nincs időm, rengeteg tanulni való van.
2019. febr. 20. 21:11
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Mindenkivel annyit lehet tenni, amit enged. 18 elmúltál, állj a sarkadra.
2019. febr. 20. 21:14
 14/20 A kérdező kommentje:
Persze, mert suliban tényleg könnyű. Főleg programozó és hálózatépítő szakon. Szeretem, de egész nap figyelj, jegyzetelj, értsd is meg órán, felelj, hazamész..tanulj 5 órákat mert érettségi lesz. Mindennap nap kicsit fárasztó. Aztán 1 nap kivétele a héten, igazán jól jön.
2019. febr. 20. 21:16
 15/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálok mindenképp! Csak a sok veszekedés miatt, inkább engedtem.
2019. febr. 20. 21:18
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Miota kocsmatöltelék aki néha bulizik,azzal lesz baj aki ha kijut a kaptárbol elkezd mindent potolni,nézzétek meg a 40 50 es bezárt az elsőhöz mész hozzá családanyákat h kattanak be h uj pasi kell diszko kell,stb kell,taxizik a tesomtudna mesélni a potolo családanyákrol,lásd p csilukát is a 20 évvel fiatalabb mukijával a saoundon.. Na inkább mindent a maga idejébe bulizni most kell nem 40 50 évesen bekattani és 18 20 évest játszani közröhely tárgyaként.
2019. febr. 20. 21:33
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

(7. és 10. vagyok)

Idén érettségizel? Sok szerencsét! Utána biztosan jobb lesz, látja hogy készülsz rá stb., jó lesz utána. Nyáron meló és már talán így felnőttebbnek lát majd. Tényleg csak idő kell. Aztán ha dorbézolni akarsz, aludj havernál, vagy józanodj ki mielőtt hazamész. :)

2019. febr. 20. 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:
3%

"Ha hiányzoni akarok, mert pl. nagyon sok az anyag és már fáradt vagyok a tanulásához"

"de egész nap figyelj, jegyzetelj, értsd is meg órán, felelj, hazamész..tanulj 5 órákat mert érettségi lesz. Mindennap nap kicsit fárasztó"

Már ne is haragudj, de ezt a két mondatot úgy írtad le, mintha te lennél az egyetlen ember, aki ilyen hatalmas "áldozatot" kell, hogy hozzon. Én is érettségiztem, tanultam is rá rendesen, de eszembe nem jutott volna soha, hogy bármikor is a sok anyag miatt lógjak egy kicsit, csak mert fáradt voltam a tanuláshoz. Főleg nem évente 2-3-szor... Sőt pár évvel később a napi 8,5 órás megterhelő fizikai munka után is hazaérve még tanultam órákat, mert tudtam, hogy ez kell a jövőmhöz. Nem siránkoztam, hogy jaj nem akarok tanulni, mert fáradt vagyok. Majd ha már munkába álltál pár év múlva, ott is majd elszaladgálsz az orvoshoz, ha épp fáradt leszel és nem lesz kedved hozzá? Biztos értékelni fogja a munkaadód. Ki lehet bírni az érettségiig ezt a pár kicsit húzósabb hónapot, ne legyél már ekkora puhap*cs. Nem ez veszi el a fiatalságodat és nem ettől fogsz begyepesedni, hanem attól, hogy már most is inkább a lógás felé mész, csak mert kicsit fáradt vagy. Ezen a téren abszolút anyádnak adok igazat, mert itt te vagy a probléma forrása.

A berúgás és a barátnő terén viszont anyád esik túlzásba, 18 évesen egyik sem olyan nagy dolog, ami miatt tönkremenne az életed, főleg ha berúgni sem sikerült korábban. Barátnőd meg szerezz ha kell, nehogy már anyád mondja meg neked, hogy lehet-e vagy sem.

2019. febr. 20. 22:46
 19/20 anonim ***** válasza:
88%

18 évesen nem engedi a barátnőt kérdezz rá h fiuzz esetleg ő kielégit,ezek a nők agyilag betegek a fiukat hiszik a férjüknek tulajdonnak.. Ezért kell a férsi apa a családba.. De ma nincsenek v csendben ők is igazodnak a nadrághordo nőkhöz..

40F

2019. febr. 20. 22:57
 20/20 Whitewolf19 válasza:
66%
Azért ennek az éremnek is két oldala van.. anyukád is megértem egy részről, ami az éjszakai élet illetve az ivást, hogy vannak kételyei.. azt viszont nem értem meg.. miért kifogásolná hogy a felnőtt fia barátnőt találjon?! Ez azért inkább öröm és megnyugtatás lehet egy anyának.. hogy a fia kapcsolatot épít ki.. Esetleg a többi családtag?! Ha vannak rájuk számíthatsz e..
2019. febr. 20. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!