Anyukám miért iylen szigorú?
18 éves fiú vagyok. Év elején egyszer berúgtam és akkor megharagudott. 18 évesen először berúgtam, húú hát ez tényleg bűn. Orvoshoz is csak vele mehetek, mert akkor biztos nem ad igazolást stb.
Ha hiányzoni akarok, mert pl. nagyon sok az anyag és már fáradt vagyok a tanulásához,nem hiányzik ilyenkor rossz jegy, akkor rendsen kiabál, hogy már megint szaladgálni kell az orvoshoz, megint mit fognak szólni stb.. Miközben ha évente 2-3x-or hiányzok hasonló dolgok miatt. Papámék őt nagy szigorba tartották. Így gondolom semmit sem élt az életből fiatalon. Ezt meg is értem, csak akkor az én fiatalságom ne vegye el. Ha most hiányzoni akarok, akkor hadd tehessem meg, ha ellógok egyszer ne legyen már ordibálás, ha elmegyek buliba akkor ne az legyen már, hogy részeges vagy.
Fiatalság bolondság. Nem akarok begyepesedni, mint ahogyan tettem ezt az életem előző szakaszában. Nem akarom, hogy a fejem elszálljon, de élvezni akarom már az életet.
Amikor véletlenül sikerül vele beszélnem, mindent el tudok intézni.
Majdnem sikerült egy barátnő, de mikor megemlítettem, azzal jött, hogy ő nem is akkar erről hallani, biztos nem fog egy fityinget is adni rá stb.
#9 picit lehetnél elnézőbb, nehéz ez a helyzet. Anno én is írtam ki ilyet, ki kell beszélni, hátha kapsz valami választ, ötletet, támogatást. :)
Pénzkereséssel hogy állsz? Erre nem válaszoltál. Van rá lehetőséged? Hétvégente valamit csinálgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!