Meddig tart a leánygyermek részéről az apja iránti rajongás, "szerelem"?
Ugyanez rólad is elmondható, kérdező :D
Remélem, az apuka minél előbb kirak, mint macskát szarni.
Első oldal után nem is olvastam tovább a válaszokat, már ott eldurrant az agyam.
Ilyenekkel dobálóztok, hogy "ödipusz-komplexus”, meg, hogy " beteg" és "káros" ?
Pont, hogy ennek az életszakasznak teljesen természetes velejárója, az EGÉSZSÉGES fejlődési szakasza, mikor a fiúk az anyjukba, a lányok az apjukba "szerelmesek". Ez a " szerelem" természetesen nem egyenlő azzal a "felnőtt" szerelemmel, amit egy férfi és egy nő érez egymás iránt, szexuális háttere pedig végképp nincs.
A sok önjelölt pszichológus, gyakorizás helyett esetleg, akár tájékozódhatna bizonyos dolgokról, mielőtt leír ilyen ordas nagy baromságokat.
Hát kérdező nem irigyellek.
Nálunk az apa- lány SZERELEM tavaly kezdődött. Akkor volt 16 éves a lányunk.
Én is el vagyok felejetve ha otthon van a lányom. Sőt mellé sem ülhetek.
A barátját is kezdi kicsinálni apuci.
Szerintem ez nagyon beteg dolog, már orvoshoz us akartam küldeni a férjem, de erre nagyon agresszivan reagált.
De miután kölcsönös a dolog...
Van ilyen is, és nagyon szégyenlem.
Nem tudom nálatok mi a helyzet, apuka mennyire gondolkodik reálisan, de én a helyedbe lépnék.
Nem azért mert szereti a gyerekét hanem mert sokszor nem normálisan csinálják.
Jó hogy a gyerek az első de ezt lehet ésszerűen is csinálni.
Kérdező, az utolsó kommenteddel elárultál mindent magadról.
Szegény kislány. :/
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!