Szerelmes vagyok a tanáromba, vagy ez csak rajongás?
Én azt tanácsolom, amíg nem végzel felejtsd el a tanárt. Mindketten bajba kerülhettek, ha kitudódik egy ilyen kapcsolat.
Egyébként csak veled közvetlen? Rád többet mosolyog, mint másokra? Tapasztalataim szerint a fiatal tanárok általában közvetlenebbek, lehet azért mert sokkal könnyebben találják meg a közös hangot a diákokkal a minimális korkülönbség között.
Ha mész verenyre akkor gondolom, nem csak jó vagy töriből, hanem érdekel is. Lehet, csak a tanárod tudása vonz. Vagy éppen hiányzik a kötődés és mivel az érdeklődési körötök is egyezik, ezért érdeklődsz iránta.
Hogy gyereknek lát-e? Attól függ, mennyire vagy érett korodhoz képest. De szerintem első sorban a diákot látja benned.
Igen, velem sokkal közvetlenebb. Felnézek rá, mint tanarra, de nem hiszem, hogy csak a tudása vonzana.
Köszönöm szépen a többi választ is.
És az nem lehet, hogy a kitüntetett figyelmet élvezed? :) Meg hogy a tanár úr ezek szerint nem csak egy fokkal szebb az ördögnél? ;) Nem lehet, hogy attól közvetlenebb veled, mert a különóráid miatt eleve többet vagytok összezárva, mint a többi osztálytársaddal? A közvetlenség mit tarak? Iskolai dolgokon kívül van-e másról is szó?
Egyébként én is csak támogatni tudom azt amit a többiek mondtak: amíg nem végeztél a sulival ne csinálj semmit és azt is nagyon óvatosan! Azért lehet számítani az emberek "jóindulatára": suttogás a hátad mögött, pletykálás, szarkavarás.
Nem gondolnám, hogy gyereknek gondol :) Persze ha azt választja, hogy gimiben tanít, nyilván azért (legális remélhetőleg azért is) választotta ezt, mert szereti ezt a korosztályt.
Ha veled sokkal közvetlenebb, az igen is jelent valamit. Méghozzá azt, hogy bízik benned, jobban mint más diakban. Viszont az, hogy ő is belelát-e valamit, nagyjából leszűrhető. Abból, illetve az alapján hogy mit és hogy mond el :)
Bár csak van annyira okos, hogy tanárként diákkal nem kezd ki.
Lehet hogy rajongás, még csak 17 vagy. De ha érettebb vagy mint a korosztályod, akkor lehet többnek érzed ezt magadban.
Megérinteni is szokott? Pl válladra tenni a kezét, vagy hogy ne írj és addig megfogja a kezed. Vagy bármilyen szituációban keresi a lehetőséget hogy megérintsen? Ha igen, az szerintem mindenképpen jelent valamit.
Ha gondolod, írhatsz, segitek kivesézni ezt a dolgot :)
Igen, szerintem akkor is.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!