Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám idegbeteg. Mit tegyek,...

Anyám idegbeteg. Mit tegyek, hogy leállítsam?

Figyelt kérdés

Állandóan kiabál. Minden kis szarért.

Most is itt volt a nagybátyám, apám meg kicsöpögtetett pár csepp vizet. Erre anyám a nagybátyám előtt elkezdett kiabálni. Mindig mindenkit leszégyenít.

Apámnak oda kell adnia anyámnak a fizetését. Apámnak meg könyörögnie kell 200 ft-ért.

Múltkor is, amikor apa elfelejtette felvenni a bérletét (busszal jár dolgozni), kért pénzt anyától, anyám meg elkezdett kiabálni, hogy apám milliókba kerül, mert kért tőle 500 ft-ot.

Engem is állandóan leszégyenít. Volt olyan, asszem ötödikes voltam, és mentem egy tánc egyesülettel fellépni egy sportcsarnokba. Amikor oda akartam menni a barátnőimhez, akkor elkezdett velem ott mindenki előtt kiabálni. Nagyon ciki volt.

Se anyámnak, se apámnak nem él már az anyja. Anyám mindig anyázik apámnak. De ha fordítva történne ugyanez.....

Hogy állíthatnám le? Már nagyon idegesít. Néha-néha úgy fel tudnám pofozni...

2019. febr. 16. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Költözz el,ennyi.
2019. febr. 17. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem anyudat védem, mielőtt lepontoznál, és leszögezem, hogy egyáltalán nem normális, amit csinál, ezt valóban jól látod. Mi lenne, ha leülnél vele, egyszer, csak egyszer lenyeled a modorát, és rákérdeznél, majd meghallgatnád, hogy mi a baja. Mert biztosan van. Szerintem csak azt szeretné, ha figyelne egyszer végre rá valaki, akinek kiöntheti a problémáit. Lehet utána megnyugodna, és rájönne, hogy voltaképpen csak az élet fáj neki, és nincs is akkora baj. Győzd meg, hogy ez az egész neki sem jó, és el fogja veszíteni azokat, akiknek még fontos. Kezdje el levezetni az idegeit, és a magába fojtott szrságokat szépen beszélje ki magából, és ne rajtatok vezesse le. Ezt az egészet bele lehet csavarni egy jó kis tavaszi sétába. Ha igazán szereted, akkor ezt az utolsó áldozatot meghozhatnád érte, és magadért, meg a családodért. Ha ez nem segít, akkor valóban nem tudsz mit tenni, költözés lesz a vége. Előbb utóbb úgyis az lesz, de ha így néz ki, akkor minél előbb.
2019. febr. 22. 13:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Akit érdekel, hogy mi lett, az írjon privátba.
2019. febr. 23. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!