Anyám idegbeteg. Mit tegyek, hogy leállítsam?
Állandóan kiabál. Minden kis szarért.
Most is itt volt a nagybátyám, apám meg kicsöpögtetett pár csepp vizet. Erre anyám a nagybátyám előtt elkezdett kiabálni. Mindig mindenkit leszégyenít.
Apámnak oda kell adnia anyámnak a fizetését. Apámnak meg könyörögnie kell 200 ft-ért.
Múltkor is, amikor apa elfelejtette felvenni a bérletét (busszal jár dolgozni), kért pénzt anyától, anyám meg elkezdett kiabálni, hogy apám milliókba kerül, mert kért tőle 500 ft-ot.
Engem is állandóan leszégyenít. Volt olyan, asszem ötödikes voltam, és mentem egy tánc egyesülettel fellépni egy sportcsarnokba. Amikor oda akartam menni a barátnőimhez, akkor elkezdett velem ott mindenki előtt kiabálni. Nagyon ciki volt.
Se anyámnak, se apámnak nem él már az anyja. Anyám mindig anyázik apámnak. De ha fordítva történne ugyanez.....
Hogy állíthatnám le? Már nagyon idegesít. Néha-néha úgy fel tudnám pofozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!