Nektek nem hiányzik egy jó apa?
Nem tudom, fogalmam sincs hogy érzek ezzel kapcsolatban.
Pár évvel ezelőtt rá kerestem angolul ( a több találat érdekében),hogy mit jelent az "apa" "mire jó egy apa", ugyanis teljesen kivonta magát az életemből, ha mégis találkozunk akkor 1-2 udvarias szó,amit kb egy szomszéddal beszélnék. Nem értem amikor mások arról beszélnek,posztolnak mit csináltak az apjukkal, csak nézem hogy ennek mi értelme.
O, de meg hogy!
Komolyan, lassan szanalmasnak erzem magam, hogy az egyik ismerosomre vagyok feltekeny, mivel neki olyan igazi apja van. Szereti, megoleli, megpuszilja, dicseri, de tobbet var el toli, mint mastol, buszke ra, nem ordit vele, szepen beszel.
Olyan szinten hianyzik egy jo apa figura az eletembol, hogy mar lassan a tanaraimban keresem a kapaszkodot. Valakit, aki megdicserne, de megis lenne elvarasa felem, akinek van ertelme bizonyitani, mert buszke lenne ram. Es ezert meg szanalmasabbnak erzem magam.
Egyebkent egyutt elek apammal, kiskoromban meg jo volt a kapcsolatunk. Aztan megfelelesi kenyszerem lett, mindig azt akartam, hogy megdicserjen.
Ez a kesobbiekben teljesen elmaradt, ma mar egy jo szot sem kapok tole. Minden mondataval azt mondja, hogy en milyen szar vagyok, felesleges, keresi, hogy mit csinalok rosszul, gunyolodik, azt akarja, hogy rosszul erezzem magam, egy senkinek.
Szoval de, nagyon hianyzik egy JO apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!