Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék végre hatni...

Hogyan tudnék végre hatni édesanyámra, hogy fejezze be a zabálást?

Figyelt kérdés
Rengeteget eszik és alapból is eléggé hájas (163 centihez 87 kg). Amikor felhozom neki, hogy gondoljon az egészségére és a gyermekeire, mindig elkezdi sorolni, hogy alig evett, meg hogy csak 1x evett azon a nap (normális kaját). Olyanokat csinál, hogy egy egész nagy doboz jégkrémet megeszik egyhuzamban, egy egész nagy zacskó mogyorót, rengeteg ropit, sós kekszet, rengeteg kenyeret eszik, sok túrórudit. Természetesen semmilyen mozgásformát nem végez. Kérlek, ne azzal gyertek, hogy anyám felnőtt nő, nincs beleszólásom abba, hogy mit csinál még csak tanács/véleményformálás szintjén se, mert ti se tennétek másképpen, ha az én helyemben lennétek.
2019. febr. 10. 12:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Valószínű, hogy nincs szexuális élete, legalábbis kielégítő biztosan nincsen, én olyankor zabálok. Főleg meg már tudom, hogy nem is nagyon lesz, öröm meg nekem is kell az életembe.
2019. febr. 10. 15:28
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

Köttessétek ki a TV-t, és minden nap menjetek elé együtt nagyokat sétálni, úszni vagy rollerezni, labdázni, mászókázni!

Stressz, unalom, pótcselekvés az oka.

2019. febr. 10. 16:54
 13/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy amikor ő dolgozik, én itthon vagyok, amikor pedig én dolgozom, ő van itthon. Tehát kb csak akkor találkozunk, amikor hazaérünk a munkából.
2019. febr. 10. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

A kövérek imádnak tagadásban èlni. Csak a salátát és zabkását jegyzik meg a napból. A 4 liter kóla, 3 kg milka, 5 zacskó chips, 2 doboz fánk, 4 emberre való sajtos makaróni, az úgy kitörlődik a fejükből...

Küld el pszichológushoz, vagy hagyd rá. Felnőtt ember, ő dönti el, mi a fontosabb.

2019. febr. 10. 18:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, engedd el. En is sokszor, sokmindennel kapcsolatban elmondtam anyamnak a velemenyem, hogy ha ezt es ezt csinalna, akkor tudna 1-rol a 2-re lepni. Termeszetesen mindig maradt a rossz uton. Most mar ennek vannak egeszsegugyi, meg egyeb kovetkezmenyei, de mar nem huzom fel magam rajta, egye meg amit fozott maganak.
2019. febr. 11. 06:12
 16/17 anonim ***** válasza:
27%
Örülj neki hogy nem iszik. Ahelyett, hogy ócsárlod, beszélj vele inkább, mi bántja....
2019. febr. 11. 06:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Nos,ahhoz hogy egészséges legyen valaki,egészséges lélek szükséges.Az evéssel pótol sok mindent,gondolom nem gondmentes az élete,talán párja sincs,így ebbe menekül.Azzal nem érsz semmit hogy mondod hogy ne egyen.Többre mennél olyan kérdésekkel,mint pl. hogy érzed magad ma,milyen volt a napod,mit segítsek,aztán néha bedobni nagyobb volumenű kérdéseket is,amiből meg lehet tudni mi is bántja,pl. neked nem hiányzik apu ? jobban éreznéd magad ha lenne egy társad ? ha visszamehetnél az időben,milyen dolgokat csinálnál másképp ? Boldog vagy most ? és társai.
2019. febr. 11. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!