Lelkileg édesanyámra hasonlítok. Talán ezért taszítom a lányokat?
Szüleimről tudni kell, hogy tűz és víz: anyukám becsületes, lelkiismeretes és segítőkész. Tipikus "anyuka". Apám meg link, szeret kibújni a feladatok alól, és vagány.
Én sajnos olyan lettem lelkileg, mint az anyukám... pl. 5(!) évesen már öltöztettem a 2 éves tesómat, ha anyu épp nem volt otthon. És ez csak egy példa a sok közül.
meg sokszor apáskodó vagyok. Osztálytársam szülei sokszor megdícsértek anyuéknak, hogy mindig felnőttként viselkedek.
Ez odáig jutott, hogy mai szinten anyámmal ketten végezzük a házi és ház körüli munkákat. És apámék akkor is rágják a fülemet, hogy ezt meg azt kell csinálni, mikor 38-39 fokos lázam van.
Tehát mindig elvégzem a munkám itthon, mellette természetesen dolgozom...
tudom-tudom, "minden lány ilyen felelősségteljes pasira vágyik" szokták ezt mondani a jópasik öléből. De a valóság sajnos más.
Akkor ezek miatt a tulajdonságok miatt végleg búcsút inthetek a párkapcsolatnak? (mondom ezt több év próbálkozás, és számtalan kudarc után)
És természetesen nem plázacicáknál próbálkoztam be, mert ez szokott lenni a következő tanács, hogy "rossz lányoknál próbálkoztál"
Ismerkedsz eleget? Eljársz szórakozni, stb?
Nem értem miért taszítanád azért a lányokat, mert olyan a lelkivilágod mint anyukádnak? Hülyeség, szerintem valami más áll a háttérben. Ha gondolod szívesen kivesézem veled üzenetben a dolgot.
20N.
Harmadik: igen, szoktam járni szórakozni.
Az meg hogy nem próbálkozok eleget teljesen relatív. Kihez-mihez képest?
Nem szívesen állítanék fel rekordot, a legtöbbször visszautasított pasi címén... de gondolom érted.
Nem nagyon írsz mást magadról, csak hogy "felnőtteskedsz".
Jó humorod van? Lehet veled érdekes dolgokról beszélgetni?
Szerintem inkább papucs vagy.
Bocs a szóhasználatért, de én úgy gondolom te mindent megadsz a lányoknak, és közben nem vársz el semmit, te akarsz lenni a jó fiú, de az olyan, akinek nincs saját akarata, nem bántódik meg, megtesz mindent, az hol férfi?
Egy nőnek férfi kell.
Ha adsz, akkor az legyen kölcsönös, ha nem viszonozza, te se adj többet. És a viszonzáson nem egy köszönöm puszira gondoltam, hanem hasonló kaliberű dologra, pl ha megfőzöl, ő mosogat, meg ilyenek.
hany eves vagy? mert lehet inkabb az a baj hogy anyukaddal elsz, nem az hogy gondoskodo vagy. vagy hogy tul erzelmes vagy esetleg? szerintem minden ember (fiu lany) szereti a gondoskodo embereket, de egy ferfi azert legyen ferias (magabiztos, eros).
olyan lanyt kell talalnod akivel hasonloak vagytok, akit meg tudsz nevettetni. ennyi a titok csupan.
még a legszendébb lányok is igénylik, h a fiú igazán tökös legyen. téged olyan hűvös tökösnek tudlak elképzelni. meg ugye vannak a heves tökösök :)
szóval olyan biztonságot nyújtó, nyugodt, higgadt pasit, aki támasza tud lenni a lánynak, de azért nem akarja helyette még cipőjét is bekötni.
erre a vonalra menj rá egy kicsit, kukázz össze egy kis önbizalmat, érj el sikert valamiben, amitől dagad a májad, és ez meglátszik majd kívülről is :)
nem ciki elmenni cihológushoz sem, vagy megkérdezni valakit őszintén, h mondjon pár segítő szót.
a legfontosabb, h ne könyveld el magad örök nyomoréknak, hanem minden nap úgy kelj fel, h igenis jó csávó vagy, van valahol egy lány, aki imádni fogja a személyiségedet.
csak hogy lásd, nem egy bombamaca osztja az észt: régen 100kg-os tonnadonna voltam, még a részeg csöves sem akart megszexualizálni, jobb napjaimon se :) aztán változtattam a testemen, a gondolkodásomon, és töretlenül elkezdtem hinni abban, h valakinek épp így leszek vonzó. mindig a pozitív tulajdonságaimra koncentráltam, hiszen a negatívakat naponta a fejemre olvasták, kellett az ellenpólus :) aztán egyszer csak azt vettem észre, h igenis van pasi, akinek tetszem, aki őszintén mondja, h jó a seggem, szép a bőröm. :)
Nem érdemes elmenni pszichológushoz. A belsején ugyanis nem nagyon változtathat az ember. Én legalábbis nem bánom, hogy ilyen vagyok...
Mellette járok rendes küzdősport edzésre már jó pár éve. Az kikapcsol és megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!