Hogy lehet, hogy én nem hasonlítok senkire sem?
Két fiútestvérem van, õk hasonlítanak egymásra nagyon, de én ő rájuk nem, mint ahogyan apára és anyára sem. Ráadásul az egész rokonságban nincs olyan, akivel akárcsak egy kicsit is hasonló lenne az arcvonásunk.
15L
Nem, az meg sem fordult a fejemben, hogy nem õk a valódi szüleim. -Isten mentsen ettõl.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy tényleg lehet ilyen a genetika? Hogy generációkon át sehol egy világos bõrű, világos hajú, zöldeskék szemű, aztán meg mégis születik egy?
Meg már láttam a nagyim fiatalkori fényképét, és hihetetlen, hogy mennyire hasonlít rá anyum. Sõt, amikor megnéztem anya gyerekkori fényképét, rögtön mintha a nagyit látnám ott, olyan érzés volt.
Csak kicsit rossz, hogy az ismerettségi körömben mindenki egyértelmûen hasonlít valakire a családjából, én meg senkire... :S
"Ja, és amúgy az igaz, hogy a lányok olyanok lesznek felnõttként, mint az anyjuk, illetve a fiúk olyanok lesznek, mint az apjuk?"
Kicsit gondolkozol, és rájössz a válaszra.
A kérdésedre, csak anyukád adhatna választ!!!!!
(Vagy egy apasági vizsgálat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!