Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy én nem...

Hogy lehet, hogy én nem hasonlítok senkire sem?

Figyelt kérdés

Két fiútestvérem van, õk hasonlítanak egymásra nagyon, de én ő rájuk nem, mint ahogyan apára és anyára sem. Ráadásul az egész rokonságban nincs olyan, akivel akárcsak egy kicsit is hasonló lenne az arcvonásunk.

15L

2012. dec. 1. 23:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mégis mit kérdezzek meg?
2012. dec. 2. 09:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Apám barna hajú kék szemű, édesanyám fekete hajú barna szemű.. én szőke és zöld szemű, és egyikőjükre sem hasonlítok.. Az egyik dédim szőke volt, s a másik dédim meg zöld szemű.. Addig senki a családban.. Milyen furcsa a genetika.. Ja és arcilag az egyik ükmamámra hasonlítok.. Van ilyen :D Nézd végig a fotó albumot, ha semmit nem találsz kérdezd anyd vagy apud hogy kire hasonlíthatsz a családban.. mást nem tudok mondani
2012. dec. 2. 10:07
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

11/12

Ezt a kérdést kérdezd meg tőle, és ne vadidegenektől, hanem legyen bizalmad ahhoz az emberhez akitől származol.

Egyáltalán 15 évesen mi keresnivalód van egy ilyen fórumon?

2012. dec. 2. 11:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is sokat gondolkodtam ezen a kérdésen.miért van az hogy a 3 tesóm mint a tojások,tiszta apa mind a 3.alacsonyak kicsit husisak én me colos vékony kis mellű.

Aztán mikor elváltak akkor kiderült miért amikor azt mondtam hogy én apával maradok.akkor anya tiszta ideg lett és akkor vágta hozzám hogy ő nem az apám.na én ezért nem hasonlitottam.de te nem biztos hogy ezërt:-)

2012. dec. 2. 13:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Örökbefogadtak.
2012. dec. 3. 10:26
 16/20 anonim ***** válasza:

14,15/15

Gratulálok a "nagy" felnőtt gondolkodásotokhoz. amivel ezt a kislányt ellátjátok.

2012. dec. 3. 16:28
 17/20 A kérdező kommentje:

Áá... Jó, lehet, hogy mégse kellett volna kiírni ezt a kérdést. :D

Amúgy meg az ilyen "örökbefogadtak" válaszok abszolút hidegen hagynak, miután tudom, hogy ez nem így van, és amúgy én ezt sohase feltételeztem.

A "15 évesen egyáltalán mit keresel egy ilyen fórumon" válasz írójának pedig azt üzenném, hogy egy 15 éves nem analfabéta, és nem is egy sz*pós csecsemõ (hozzáteszem, nem is egy tapasztalt felnõtt (de akkor is)), aki ne írhatna ki egy ilyen kérdést, illetve aki ne látogathatná ezt az oldalt.

Köszi mindenkinek a választ.

2012. dec. 3. 18:10
 18/20 anonim ***** válasza:
A 15 éves lányomat, ezután a hozzászólásod után megkérdeztem, hogy mi a véleménye erről az oldalról: röhögött. Ugyanis eszébe nem jutna fel reggelni, és topikot nyitni. Lévén értelmesebb elfoglaltságai vannak a haverjaival egyetembe.Úgy hogy "kislány" ennyit a szövegről.
2012. dec. 3. 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:

19:49

"Lévén értelmesebb elfoglaltságai vannak" ...a lányodnak.

Ezek szerint te már nem vagy ennyire értelmes, hiszen itt hőzöngsz a gyíkon!!

Amúgy, hogy merészeled bármelyik kérdezőt is elzavarni innen?

Elgurult a vibrátorod??

2012. dec. 4. 01:06
 20/20 A kérdező kommentje:

Aha, sejtem, hogy mik azok az értelmes elfoglaltságok. Buli, pia, pasik. .. Á, hagyjuk ezt.

Utolsó, ott a pont. :D

2012. dec. 4. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!