Lelkileg édesanyámra hasonlítok. Talán ezért taszítom a lányokat?
Szüleimről tudni kell, hogy tűz és víz: anyukám becsületes, lelkiismeretes és segítőkész. Tipikus "anyuka". Apám meg link, szeret kibújni a feladatok alól, és vagány.
Én sajnos olyan lettem lelkileg, mint az anyukám... pl. 5(!) évesen már öltöztettem a 2 éves tesómat, ha anyu épp nem volt otthon. És ez csak egy példa a sok közül.
meg sokszor apáskodó vagyok. Osztálytársam szülei sokszor megdícsértek anyuéknak, hogy mindig felnőttként viselkedek.
Ez odáig jutott, hogy mai szinten anyámmal ketten végezzük a házi és ház körüli munkákat. És apámék akkor is rágják a fülemet, hogy ezt meg azt kell csinálni, mikor 38-39 fokos lázam van.
Tehát mindig elvégzem a munkám itthon, mellette természetesen dolgozom...
tudom-tudom, "minden lány ilyen felelősségteljes pasira vágyik" szokták ezt mondani a jópasik öléből. De a valóság sajnos más.
Akkor ezek miatt a tulajdonságok miatt végleg búcsút inthetek a párkapcsolatnak? (mondom ezt több év próbálkozás, és számtalan kudarc után)
És természetesen nem plázacicáknál próbálkoztam be, mert ez szokott lenni a következő tanács, hogy "rossz lányoknál próbálkoztál"
én még nem értem
mi a gond?
az, hogy te felelősségteljes vagy, és nem találsz ilyen lányt, tehát neked magasak az igényeid,
vagy az, hogy ez sok a lányoknak, és lazábbat akarnak?
mondjál konkrét konfliktust, ami a szétmenés oka volt?
mit mondanak a csajok?
komoly kapcsolatom még sosem lehetett. amik voltak azok is 30as nőkkel voltak. (ezért nem lehetett hosszútávú sajnos)
korombéli lányokat egyszerűen nem érdeklem.
lehet ezer más oka, hogy nem csípnek.
amit leírtál az csak egy szegmens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!