Kérvényezhetem az áthelyezésem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és családi gondok miatt szeretném kérvényezni az áthelyezésem.
Ha megtehetem hogyan csináljam? Családgondozómnak szóljak? Mi van ha nem sikerül? Félek a következményektől.. Mit tegyek?
Negatívak hanyagoljanak légyszives..
2019. febr. 9. 13:06
1/8 anonim válasza:
Hova? Mért van családgondozótok? Együtt élő vagy elvált szülők?
2/8 A kérdező kommentje:
Nagymamámhoz mennék,
Védelem alatt vagyok, én hibám is és a szüleim hibája iiis
nevelőfaterom van. Édesapám elhunyt...
2019. febr. 9. 13:25
3/8 anonim válasza:
Beszelj a csaladsegitovel. De amugy meg kell indokolni miert nem szeretnel veluk elni otthol, ha bantalmaznak az jo indok vagy barmi. Ha csak ugy a mostohaapad miatt akkor nem fog erdekelni sajnos senkit, vegigfutottam mar en is ezt a kort regen.
4/8 anonim válasza:
Te is beszélj a családsegítővel, de a nagymamádnak kell kezdeményeznie. Ő magához venne? Melyik szülőd anyukája?
Esetleg molesztál az anyukád új párja vagy agresszív?
Mennyiben a te hibád? (Nem hiszem, hogy az!)
5/8 A kérdező kommentje:
Privátban mindent elmesélek!
2019. febr. 9. 13:48
6/8 anonim válasza:
Kérvényezni bármikor bármit lehet. Legfeljebb nem adják meg az engedélyt. De veszítenivaló nincs vele.
7/8 anonim válasza:
Nagymamád akar vállalni? Mert ha nem, kérvényezhetsz akármit.
8/8 A kérdező kommentje:
Persze beszéltem vele erről
2019. febr. 9. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!