Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lesz az ilyen fiatalokkal...

Mi lesz az ilyen fiatalokkal akik nem tudnak dolgozni?

Figyelt kérdés

Pánik betegség,sziv problémák,szociális fóbiák,derék fájdalmak,stb...

Itt is többször olvastam,meg a környezeteübe is isnerek olyanokat akik fiatalok 20on évesek,de nem dolgoznak mert pl: árufeltöltönek hajolni kell nehéz dolgokat is pakolni és önazt nem birja. Vagy szívbeteg és nem mehet gyárba dolgozni vagy mert pánik beteg stb...

Az egyik munkatársam fia pl azért nem dolgozik mert sziv beteg. De az anyja is az,és gyogyszerekkel meg rendszeresen kontrollak teljes életet él.

Kérdeztem töle is,hogy mi lesz a fiával,aki közel van a 30hoz már,ha ö már nem lesz,de azt mondja munkatársam h talán talál egy dolgos lányt magának,meg aztán örököl majd házat is. Munkatársam is már idös 60 felett van. Nem akartam neki mondani,de én sztem a dolgos lányok nem akarják eltartani a férfit,az örökségről meg annyit h fenn is kell tartani a házat.

Ugyh azota is ezen gondolkodom h mi lesz az ilyen fiatalokkal ha már.nem leszbek szüleik senkijük? Aki ilyen betegséggel küzd ö h oldja meg majd?

2019. febr. 5. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
Mellesleg,aki szociális fóbiás,az biztos nem élné túl az utcán,hamarabb lesz öngyilkos.
2019. febr. 5. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Hajléktalan
2019. febr. 6. 00:09
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ezért kéne bevezetni a katonaságot,embert csinálni belőlük.
2019. febr. 6. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért lettem lepontozva.

Egy szociális fóbiásnak magántér kell,az utca nem magántér,és sokáig biztos nem bírná az utcán egy ilyen beteg ember,valószínűleg öngyilkos lenne.

Ugyanígy a börtönt sem viselik el az ilyen emberek.

2019. febr. 6. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!