Normális hogy azért tiltanak tőle mert nem gazdag?
Jaj, ezt en is ateltem. 12 voltam, amikor a fejemhez vagtak, hogy hagyjam ott a - felsoosztalybeli - baratomat, mert tuti, hogy az oroksegre hajt, mert ok nem allnak annyira jol, mint mi.
Viszont akarmennyire is aranyos a lany, akivel ismerkedsz, hidd el, hogy gimi utan sokan lesznek, akik szemet vetnek rad a penzed miatt es rajossz, hogy annyira azert nem is volt alaptalan a szuleid kijelentese. Ne lokj el magadtol mindenkit, sot senkit se, de egy bizonyos kor felett mar erdemes megvalogatni, hogy kivel allsz szoba. :) 17/L
" ott a - felsoosztalybeli - baratomat, mert tuti, hogy az oroksegre hajt, mert ok nem allnak annyira jol, mint mi."
Most akkor te vagy a felső osztálybeli vagy a barátod? Mert a szöveg alapján ti, kijelentés alapján ő. Vagy ennyire nem tudsz fogalmazni?
Milyen kis bájos, biztató hozzászólások...mintha valami leányregényben élnének.
Nos, a nagy büdös valóság az, hogy egy sokadik generacios, orvo-jogász család bizony nincs egy szinten egy gyári melóssal, egy 3 műszakos nővérrel.
Lehet itt tolni a demagóg dumat, hogy minden értelmiségi éhenhalna a prolik nélkül, de akkor sincsenek azonos helyen, helyzetben.
Gondolj bele kérdező a szociokultúrális örökség, skill amit az anyatejjel magadba szívtál, hol van meg egy melós családban? Biztos érted miről írok.
Most fiatalon, szerelmesen még okés a keveredés, de felnőttként már te is így fogod látni.
Amúgy hogy ismerkedtetek össze? Az én fiaim elitgimibe járnak és mar ott sem keverednek nemhogy szakközepesekkel, de gyengébb gimisekkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!