Normális hogy azért tiltanak tőle mert nem gazdag?
Nem normális.
Miről volt szó azon a beszélgetésen, amiből ez kiderült?
A szülei foglalkozásából? Vagy, hogy hol, milyen lakásban laknak?
Etnikai hovatartozása is belejátszik?
Nem lehet, hogy esetleg a szüleid azon aggódnak, hogy a lány csak a pénzre pályázik, vagy csak élvezi, hogy egy befolyásosabb családba bekerülhet általad és igazából nem is beléd szerelmes? Persze ezt neked kell tudnod, hogy ez valóban így van-e.
Amennyiben teljesen biztos vagy, hogy a lánynak nincsenek ilyen hátsó szándékai, tiszta érzelmek vezérelik, akkor nincs ezzel gond és sz*rd le a szüleid, ill. mások véleményét
Szerintem nem normalis. Nekem unokatestvereim anyja ilyen.
Egy jolszitualt, aranyos lanyrol van szo, aki ad magara. Viszont nekik az anyagi helyzetuk egy olyan kozepes. Ot nem szerette az anyja.(a penzuk miatt)
A masiknak lett egy baratnoje. Csondes volt, sokszor nem is koszont, meg unokatesom szuleinek sem. Megis szerette ot, mert ok anyagilag jol alltak.
Felszinesek az emberek. Te ne legyel az.
Mivel foglalkoznak a lány szülei?
Mitől befolyásosak a szüleid? Ha apukádat mondjuk Lázár Jánosnak hívják és Hódmezővásárhelyen éltek ;-), akkor csak hozzávetőlegesen vázold a szüleid helyzetét, hogy értsük, mi az a különbség, amin fennakadtak.
#7,9 honnan tudodjátok hogy nem befolyásosak? Nehogy már ezen a szón akadjunk el. Amúgy simán lehet az is, hogy ismert emberek a szülei, tudjátok ezért anonim az oldal, bárki írhatta ezt a kérdést. ;)
(#2 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!