Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti se szeretnétek találkozni,...

Ti se szeretnétek találkozni, barátkozni a vérszerinti apátokkal ezek után?

Figyelt kérdés

Mikor anyu velem volt várandós, akkor a vérszerinti apám magára hagyta, elhagyta egy másik nőért. Mikor megszülettem, nemsokkal utána anya megismert egy másik férfit, ő a mai napig a férje, sajátjaként nevelt, úgy szeretem mintha az igazi apám lenne, nem tett különbséget sose köztem és a kistestvéreim között, akik tényleg az övéi voltak. Én őt tartom az igazi apámnak.

A vérszerinti apám kb évente rámnézett, sose voltam jóban vele, nekem ő egy idegen. Most vagyok 19 éves, de a fater találkozgatni akar már velem, meg akar ismerni. Vicces, megismerni a saját gyereket 20 év múlva. Anyukám szerint azt csinálok amit akarok, de én nem akarom megismerni, nem akarom, hogy közöm legyen hozzá.

Ti mit tennétek? Adnátok esélyt?

2019. febr. 1. 14:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

10

De, hallottam már ilyenről. De olyanról még nem, hogy egy olyan apa, aki látni akarja a gyerekét ne tenne meg mindent ennek érdekében. Bíróságra is mehetett volna. Nem lehet csak úgy megfosztani senkit sem a gyerekétől.

2019. febr. 1. 15:14
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

11!

Valoban. Na és honnan tudod, hogy nem igy történt ? Tudod csak a mesében van mindig úgy, hogy az igazság győz. A valóságban nem sokszor

2019. febr. 1. 15:20
 13/23 anonymousreview60 ***** válasza:
0%
#3:+1
2019. febr. 1. 15:23
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem - mert akármi volt is a két szülő között, ha akart volna rendszeresen látni, láthatott volna.

Az én apám is pár évvel a születésem után elment, de egy olyan alkalomra sem emlékszem 15 év alatt, amikor bármilyen okra hivatkozva nem élt volna a láthatással maximálisan. Ő APAKÉNT viselkedett - az, hogy nem jöttek ki anyámmal, egészen más történet, azt sosem róttam fel nekik, sőt, jól tették, hogy elváltak, ha így éreztek. De attól apám még jó apa volt. A tied sajnos semmilyen apád sem volt, ebben igazad van.

2019. febr. 1. 15:58
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Menj el ha akarsz, de arra azért készülj, hogy szinte biztos szóba fog kerülni egy bizonyos pénzösszeg, amire rettentően szüksége lenne.
2019. febr. 1. 15:59
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
Most, hogy mar keresokepes korba leptel,feltamadtak az apai osztonei.
2019. febr. 1. 16:15
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
Mivel kiírtad ezt a kérdést, gyanítom, hogy mégiscsak érdekel a vérszerinti apád...ha így van, akkor tényleg egy alkalmat megéri rászánni, és feltenni a kérdéseidet, aztán majd elválik a dolog. De ha tényleg nem érdekel, akkor szerintem hagyd, nem vagy köteles találkozni vele.
2019. febr. 1. 16:44
 18/23 A kérdező kommentje:

Még tanulok, idén vagyok végzős gimis, pénzem az nista, ezt szerintem ő is gondolhatja.

Arra se gondolnék, hogy magányos, van már saját kis családja...

Nem akarok haverkodni vele, se kapcsolatot, de fúrja az oldalamat mit akar tőlem, így ezért nem tudom mit tegyek. Egyébként megvetem, nem tartom az apámnak, azért is amit anyámmal tett.

2019. febr. 1. 17:04
 19/23 anonim ***** válasza:
51%
Hasonló helyzetben voltam,de mire látni akartam volna,meghalt,nem volt idős.És idegesít hogy nem tudtam vele életemben egyszer beszélni,mert lettek volna kérdéseim.Szóval egyszer mindenképp találkoznék vele,de mivel szinte idegenről van szó,meg mondanám neki hogy eddig is jól elvoltam így,nem akart látni,maradjunk ezek után is így,mert apámnak a másik embert tartom.Lehet a bűntudatán akar most enyhíteni,de lett volna lehetősége rá 19 évig.
2019. febr. 1. 21:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyszer szerintem találkozz vele, ne miatta hanem azért hogy ne legyenek életed végéig olyan kérdések a fejedbe hogy mi lett volna ha..
2019. febr. 1. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!