Tényleg szemét vagyok, amiért nem akarok anyámmal találkozni a cigi miatt?
Nem arról van szó, hogy szóba se akarok állni vele, meg hogy nem szeretem.. minden nap beszélünk online és hiányzik is.
Viszont élőben nem tudom elviselni..
Rászokott a cigire egy ideje, és hányok a szagától.... Mármint nem szóvirág, hanem tényleg, szó szerint - előbb könnyezni, köhögni, fuldokolni, öklendezni kezdek majd visszajön minden.
Ez eléggé kellemetlenné teszi a személyes találkozót... Ő pedig haragszik rám emiatt!
De most tényleg rossz vagyok, amiért nem akarok a wc-n sírva fuldokolni?
Tényleg kötelező lenne ezt eltűrnöm, és ezen átmenni mindig?
Mi lenne így a megoldás?
Menjen el a kozeledbol, ha ra akar gyujtani. Vagy te menj arrebb. Sztm ez siman kivitelezhezo. Es ettol mèg talalkozni is tudtok. Csak lesz X peeces szunet , amikor kimegy cigizni.
Egyebkent megertem, hogy zavar.
El sem tudom kepzelni, hogy akkor egy bogracsolas vagy nyarsalas alatt mit le nem muvelhetsz...
Vagy egy faluban amikor pont megy az eetes es kb. a masik tuloldalt nem latod a fusttol.
Ez mar csak hiszti.
Egyébként csak a cigi füstje váltja ki ezt. Bográcsozásnál semmi bajom, a párpm pipázik, imádom az illatát. A cigitől felfordul a gyomrom.
Akkor ezek szerint tényleg szemét vagyok emiatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!