Ti se szeretnétek találkozni, barátkozni a vérszerinti apátokkal ezek után?
Mikor anyu velem volt várandós, akkor a vérszerinti apám magára hagyta, elhagyta egy másik nőért. Mikor megszülettem, nemsokkal utána anya megismert egy másik férfit, ő a mai napig a férje, sajátjaként nevelt, úgy szeretem mintha az igazi apám lenne, nem tett különbséget sose köztem és a kistestvéreim között, akik tényleg az övéi voltak. Én őt tartom az igazi apámnak.
A vérszerinti apám kb évente rámnézett, sose voltam jóban vele, nekem ő egy idegen. Most vagyok 19 éves, de a fater találkozgatni akar már velem, meg akar ismerni. Vicces, megismerni a saját gyereket 20 év múlva. Anyukám szerint azt csinálok amit akarok, de én nem akarom megismerni, nem akarom, hogy közöm legyen hozzá.
Ti mit tennétek? Adnátok esélyt?
Az ilyenek pénzért bukkannak,fel saját tapasztalat..
36N
3#
Nyilván az anyja verziója az is, hogy eddig évente nézett rá az apja.
Ez nem könnyű kérdés.
Vannak, akiknek két évtized kell, hogy rádöbbenjenek valamire, hogy elinduljon bennük valami...én találkoznék vele, legalább egyszer, elbeszélgetnék vele, feltenném neki a kérdéseimet, hogy meg tudjam őt érteni. Aztán ha ezután a találkozás után úgy döntesz, hogy nem szeretnéd tartani vele a kapcsolatot, az is jogodban áll.
5!
Mert olyat meg nem hallottal, hogy anyuka nem engedte találkozni az apat a gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!