Anyukám megtudta hogy meleg vagyok, és most teljesen ki van borulva. Mit tegyek?
Sziasztok.
Volt egy ehhez kapcsolódó kérdésem már, csak akkor arrol volt szo, hogy hogyan mondjam el. Igazából nem mondtam el, hanem lebuktam, mert nem a legjobb barátomhoz mentem volna, hanem a barátomhoz, akivel jelenleg kialakulóban vagyok.
Amikor nagynehezen kinyögtem az igazságot, anyum kiborult és hallottam hogy sír. Aztán egy kis idő után megdumáltuk a dolgot (vagyis csak azt hittem) és mondta hogy nem tud ezzel mit csinalni, ugyhogy elfogadja, de ésszel csináljam a dolgokat. Aztan este amikor mar lefekudtem, odajott sirva hogy nagyon szomoru emiatt az egesz dolog miatt.
Ugyhogy most eleg gaz a dolog itthon, nem tudom mit kene tennem
17
"ókori fényképész nevű felhasználó válasza:
Kérdező,akkor miért kérdezel ha nem tudsz minden választ elfogadni?"
A legtöbb kérdező eleve belekódolja amit vár, a kérdésbe. Ha nem azt írod, lepontoz, sőt töröltet. Én meg erre azt mondom, így legyen boldog.
Nem olvastam el a kommenteket.
EGY valamiben legyél MINDIG biztos! TE így vagy TÖKÉLETES. Meg ne próbálj megváltozni, mondjuk heteronak mutatni magad, mert csak magaddal cs.szel ki. Komolyan.
Aki nem fogadja el a melegséged, azt nagy nyugodtan küldd el a jó b.dös k.kiba.
Találj egy helyes pasit, és legyél boldog! EZ a LEGFONTOSABB!!!
Nekem öregapám, apám meghallotta volna, hogy meleg vagyok, úgy elvert volna engemet, hogy a nevemet is elfelejtem, nemhogy férfiak után vágyakozom...
De manapság nagy szabadság van, mindent lehet, fel is vonulhatnak, hadd bámulja őket a világ, mennyire normális, amit csinálnak.
Én biztosan kitagadnálak az örökségből. Ha férfiakkal akarsz lenni, hát legyél, de akkor mehetnél isten hírével, többet a házam küszöbét át nem léphetnéd.
Gondolj bele, mekkora szégyen ez a szüleidnek, egész falu erről beszélhet.
"Aki nem fogadja el a melegséged, azt nagy nyugodtan küldd el a jó b.dös k.kiba."
Engem nem érdekel az ő melegsége. Ő tolta a képembe. Akkor meg már hadd legyen véleményem is.
Látens melegek szoktak igy höbörögni de mégis ide jön olvasni kommentálni.. Valószínű neki nővel kell élni és nem vállalhatta fel a valodi énjét identitását.
Nincs veled semmi baj,legyél boldog egy szerető társsal. Az egyik fiam is meleg,ugyan szeretjük őt is mint a heteró fiainkat,az ő párja is családtag. :)
64F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!