Anyukám megtudta hogy meleg vagyok, és most teljesen ki van borulva. Mit tegyek?
Sziasztok.
Volt egy ehhez kapcsolódó kérdésem már, csak akkor arrol volt szo, hogy hogyan mondjam el. Igazából nem mondtam el, hanem lebuktam, mert nem a legjobb barátomhoz mentem volna, hanem a barátomhoz, akivel jelenleg kialakulóban vagyok.
Amikor nagynehezen kinyögtem az igazságot, anyum kiborult és hallottam hogy sír. Aztán egy kis idő után megdumáltuk a dolgot (vagyis csak azt hittem) és mondta hogy nem tud ezzel mit csinalni, ugyhogy elfogadja, de ésszel csináljam a dolgokat. Aztan este amikor mar lefekudtem, odajott sirva hogy nagyon szomoru emiatt az egesz dolog miatt.
Ugyhogy most eleg gaz a dolog itthon, nem tudom mit kene tennem
17
#5 - attol hogy ezt leirtad, jobban erzed magad?
Egyebkent koszonom mindenkinek aki normalisan valaszolt, igy fogok cselekedni. Esetleg ha valakinek van szemelyes tapasztalata ilyen teren, szivesen meghallgatom ^^
Nekem van személyes tapasztalatom, a fiam meleg, ennek ellenére egyet kell értenem az ötössel...
Kérdező, nem az elfogads a nehéz szülőként. HAnem meg kell küzdeni azzal a félelemmel, hogy tudod, mi vár a gyerekedre, mennyi bántás, sértés, kirekesztés fogja érni, és nem tudod, hogyan segíts neki, hogyan óvd meg.
"Volt nemrég a Magyar Televízióban arról, hogy a melegségből ki lehet mászni."
Az MTV sok hazugságot lead. Ez is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!