Nem tudom mit tegyek, ti mit tennétek a helyemben?
"Kihasznaljak hogy gyerek vagyok es naluk a pénz," Nem vagy gyerek, És tanulni később is lehet. Te döntöd el hogy a pénzük, a szülők kihasználása a fontosabb, vagy a lelki békéd. Nálad fiatalabbak is melóznak már. Ne játszd az áldozatot...
Amúgy visszaolvastad amit írtál, "pénz, pénz, pénz pénz pénz....."
A fősulin menj koleszba. Vagy végezz egy jól fizető OKJ-t.
Amikor dolgozol és lesz pénzed, na akkor leléphetsz! Addig kussolj és nyelj!
A család mindig ott lesz, te egy pali csak seggbe rak, aztán lelép!
99-es szuletesu vagyok.
Nem akarok diploma nelkul dolgozni ejjel nappal, a lakas az en nevemen van ugyhogy ki nem dobhatnak, de apam többször megfenyegetett hogy megol es kepes lenne ra
Az előző két válaszoló istentelen nagy gyökér.
Tanulj az erettsegire, még van vissza 4 hónap, azt már fellabbal is kibírod.
Azután pedig vannak diakszallasok és kollégiumok akár nyárra is, keresd meg a lehetőségeket. Még Budapesten is meg lehet élni 60-70000bol, ami 15-20 óra diákmunka mellett könnyedén kijön.(Kollégiumban)) És persze tanulj egyetemen/főiskolán.
Plusz ha ketten vagytok már könnyebb osszekoltozni, bármit csinálni.
Sok sikert, nem olyan bonyolult ez ;)
#6 vagyok:
#2,#3-ra gondoltam az előbb
Koszonom az ertelmes válaszokat.
Jo tanulo vagyok, sokra vihetném de ahhoz egyetem kell es diploma, megprobalok az allamilag finanszirozott szakokra bejutni. Tanulok ezerrel, es imadkozom hogy rendbe legyen az eletem
Figyelj, amilyen a mosdó olyan a törölköző.
Ha ennyire megromlott a viszony, és nem a te hibádból, akkor közöld velük hogy fordítva ülnek a lovon. A lakás a te neveden van, azaz nem ők tűrnek meg téged hanem te tűröd meg őket (ha nincs a lakáson haszonélvezet). Szóval ha nem tetszik nekik valami, el lehet húzni. Nekik.
Ha ilyen gyökerek, maguknak keresték a bajt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!