Nem tudom mit tegyek, ti mit tennétek a helyemben?
#11 vagyok. Igen én is írtam hogy akkor működik ha nincs haszonélvezetük. De most hogy továbbgondoltam, az ingatlant haszonélvezeti joggal terhelten is el lehet adni, az adásvételhez nem kell a haszonélvező hozzájárulása. Tehát eladhatod az ingatlant. Igaz hogy haszonelvezettel terhelten egy 20 milliós lakásért kb. 5 milliót kapsz, de az is bőven elég hogy új életet kezdj. És még annyira nem is genyó húzás, mert a szüleid használhatják a lakást amíg élnek, azaz végülis nem sérül senki.
Tehát a megoldás a problémádra, ha a szüleidnek van haszonélvezeti joga: eladni az ingatlant, haszonélvezettel terhelten.
Kedves kérdező! Ha már férfiakkal hálsz, ne imádkozz, a kettő nem fér meg sajnos a mai magyar viszonylatban! :D
Viccet félretéve, nem is teljesen értem, hogy ha tudod, hogy ilyenek a szüleid, akkor minek tálaltál ki a saját nemi identitásodról. Magadnak csináltál egy galibát. Egyébként a “legjobb” időben jött rád a lelépés, érettségizz le, célozz meg egy egyetemet és jelentkezz a kollégiumába. Még hétvégére sem kell hazamenned. Keress egy mellékállást. Abból, ha a szállásod megvan, hazautazásra nem kell pènz, eltartod magad. Amit tudsz, rakj félre, hogy egyetem után el tudj menni egy albérletbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!