Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám megtudta hogy meleg...

Anyukám megtudta hogy meleg vagyok, és most teljesen ki van borulva. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Volt egy ehhez kapcsolódó kérdésem már, csak akkor arrol volt szo, hogy hogyan mondjam el. Igazából nem mondtam el, hanem lebuktam, mert nem a legjobb barátomhoz mentem volna, hanem a barátomhoz, akivel jelenleg kialakulóban vagyok.

Amikor nagynehezen kinyögtem az igazságot, anyum kiborult és hallottam hogy sír. Aztán egy kis idő után megdumáltuk a dolgot (vagyis csak azt hittem) és mondta hogy nem tud ezzel mit csinalni, ugyhogy elfogadja, de ésszel csináljam a dolgokat. Aztan este amikor mar lefekudtem, odajott sirva hogy nagyon szomoru emiatt az egesz dolog miatt.

Ugyhogy most eleg gaz a dolog itthon, nem tudom mit kene tennem

17

2019. jan. 27. 16:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
8%

Ha van kis esze akkor ki fogja!

Én legalábbis megmondanám a fiacskámnak hogy csak tudjam meg hogy azonos neművel fajtalankodik,röpül a házból.

2019. jan. 27. 19:43
 22/42 A kérdező kommentje:
#22 - neked se legyen gyereked :D
2019. jan. 27. 19:48
 23/42 A kérdező kommentje:
Voltak olyan valaszok amik egyaltalan nem a kerdeshez kapcsolodtak ugyhogy jogosan lettek torolve. Meg gondolom voltak olyan valaszok amiket nem csak en jelentettem. Feltettem egy kerdest, amire epito jellegu, normalis valaszokat vartam/varok. Most azzal hogy valaki a nemi hozzatartozasommal kezd el jonni, es diszkriminalni, nyilvan benne volt a pakliban es kiszamithato volt. De nem ezekre a valaszokra voltam kivancsi, hanem arra, hogy mas mit tenne a helyzetemben. De azert koszonom ezeket a valaszokat is, nyilvan meg is lett az eredmenyuk. ^^
2019. jan. 27. 19:52
 24/42 anonim ***** válasza:
89%

Selejt.. Rám ez is ezt mondták,mert meddő vagyok,a saját szüleim. :( Van ez igy h a rokonoknál szülőknél többet ér egy pár v barát. :( Semmiképp se menj terápira és ne házasodj nővel alibiből..

Nem josolok neked sok jot,max hamar külön költözöl és éled az életed boldogan és elfelejted h nem szeretnek

otthon..

40N

2019. jan. 27. 20:28
 25/42 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom, hogy így reagált. Pedig úgy volt, hogy oké lesz a dolog. :/
2019. jan. 27. 22:29
 26/42 anonim ***** válasza:
90%

Sajnálom, hogy így reagált. Pedig úgy volt, hogy oké lesz a dolog. :/

18 éves korig jobb ezt titkolni meg amig leválsz mert a homofob szülő pokollá teszi az életeteket.--

2019. jan. 27. 22:33
 27/42 anonim ***** válasza:
22%

Nem vársz túl sokat az anyádtól? Ez a közlés fenekestül felforgatta a rólad kialakított képét, a jövődről alkotott elképzeléseit (nem előírásait, kötelező terveit), de minden normális embernek van valami várakozása, hogy hogyan fog alalkulni a hozzá közelállók élete. Ezeket a dolgokat most el kell engednie, és fel kell építenie egy másik világot. Természetes, hogy ehhez idő kell. Meg fog békélni a gondolattal, valószínűleg azzal is, hogy tőled nem születik majd unokája, de hagyd, hogy nyugodtan kiszomorkodja magát. Ha elég felnőtt voltál a közléshez, akkor most is viselkedj felnőttként, és légy türelmes.

Meg persze nyilván aggódik is az édesanyád, annál inkább, hiszen nem ismeri ezt a világot. Viszont esetleg ismer egy csomó előítéletes embert, és félt téged. Azt meg, hogy "ésszel csináld a dolgokat" akkor is mondaná, ha lányok után futkosnál. Nálad legalább attól nem kell aggódni, hogy teherbe ejtesz egy kislányt.

2019. jan. 27. 23:15
 28/42 A kérdező kommentje:
Lehet hogy picit sokat várok, de elhatároztam hogy várok. Csak bánt hogy szomoru lett emiatt a teny miatt, es valahogy jobba akartam tenni a helyzetet, ezert kertem tanacsokat. Es koszonom szepen mindenkinek aki normalis valaszt adott! Egyszer csak jora fordul a helyzet. :)
2019. jan. 27. 23:50
 29/42 anonim ***** válasza:
48%

Az 5-ös vagyok és fogalmam sincs, hogy mire értetted a következő válaszodat: "#5 - attol hogy ezt leirtad, jobban erzed magad?"

Semmi olyat nem írtam, amivel bántani vagy sértegetni akartalak volna, szóval igazán megmagyarázhatnád...

2019. jan. 27. 23:55
 30/42 A kérdező kommentje:
Törölték a kommentet azota amite ertettem, szoval nem neked írtam. Ne haragudj. :)
2019. jan. 28. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!